lunch

Mumsiga mackor till lunch. Först in med bröd, tomat och fetaost i ugnen. Sen på med lite salladsdressing som man blandar ut med olja samt lite bladpersilja på toppen. Gott, lätt, snabbt men tyvärr inte så nyttigt.



klädångest

Godmorgon.
Har en väldigt bra dag framför mig. Om en timma kommer mamma och hämtar mig, vi ska upp till Stockholm och kika affärer och äta luncha.
Där efter blir jag kvar, ska möta upp Emma och Madde för att sen åka hem till Emmas syster och senare blir det utgång. Det ända jobbiga är att jag redan nu måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll...


dog lite

Chrille: jag har med mig en liten present från Prag till dig.
Och så stod den här påsen på diskbänken när man kom hem från jobbet ikväll. Blev väldigt glad om man säger så!


fixat och donat

Det har hänt en del här hemma under de få dagarna Chrille har varit borta. Igår kväll fick jag nått ryck och började att måla våra tidigare sjukt fula, orange/bruna 50- tals dörrar vita. Jag blev klar sent inatt och hela den här dagen har jag städat. Fixat till små saker, som att lägga in en hallmatta och byta ut ljuslyktor mm. Har även fått upp en hylla i mitt "klädrum" som jag köpte på mio här om dagen. Så jag är mer än nöjd med resultatet.


torsdag

Var uppe och tränade imorse, skönt att man kom iväg. Har blundat en timma sen dess och nu måste jag upp för att snart åka och jobba.


The Conjuring

Min lediga dag har spenderats i Skärholmen för lite shopping och lunch. Nu ska den avslutas på Heron för att se en skräckfilm. Hoppas att den inte är SÅ läskig som alla säger så man ändå kan få sig lite sömn inatt...


mån

Här har jag legat under filten i soffan sen en timma tillbaka. Nu känns det riktigt segt att behöva gå upp och göra mig i ordning och sen åka och jobba.
Det suger redan i benen efter dagens lunch pass som var ett 30min core pass samt 30min intervall spinning. Så därav kom min trötthet. Men som tur är så lånar jag mammas bil nu, medan hon är utomlands så jag behöver varken gå eller cykla till jobbet :-)


tjejkväll

Efter jobbet idag så gick jag hem till Sofia på en mysig tjejkväll. Hon bjöd på drink och massa annat gott. Nu ligger jag hemma i sängen och ska sova. Upp och jobba imorgon igen. Så godnatt :-)


Nybakta kanel och kardemummabullar med ett glas mjölk.

Och så fortsätter vi kvällen med middag och idol tittade.


heja heja

Tänk att jag tog mig upp 5.45 denna morgon också (med lite övertalning från Emma). Blev ett step pass och nu ligger jag i sängen och ska försöka få lite sömn, så jag inte förstör min lediga fredag. Då jag inatt sov drygt fem timmar och det kommer man inte så långt på...


typ värdens finaste fläta...

Har tittat lite lite videos om hur man hur man gör en på kallad "Waterfallbraid fläta". Har även gjort på mig själv ett par gånger tills jag nästan fick mjölksyra i armarna av att hålla de uppe så länge. Jag fick till en, men det är nog mycket lättare att göra på andra plus att det blir mycket finare på det med tjockt hår. Så Ida eller Emma som båda har en bra kallufs får bli min försökskanin sen...



Zebran


sugen på allt till frukost

Det är jätte gott med bara en sallad gjord på tomat, persilja och sen rödlök. Men hoppade löken nu, inte så passande till frulle. Och en pressar man över lite citron, en skvätt olja och så lite örtsalt på det. Mums.


Torsdag

Började dagen på bästa sätt.
Ett tidigt morgonpass på gymmet. Nu ska jag äta frukost nr. 2 :-)
Och en notis till mig själv. Drick aldrig en celsius mellan 6.30-7.30 och tro att du kan somna om igen. Det kommer att bli segt att jobba kväll idag, men det är smällar man får ta!


ledig idag

Äntligen lite ledigt efter åtta jobbdagar i rad. Just nu sitter jag i soffan under täcket och äter frukost. Om drygt en timma ska jag ner till gymmet för att gå på två lunch pass!


gofika med Ida innan jobbet <3


tagit bort löshår

Idag har Anna varit här och jag har tagit bort hennes löshår hela fm. 100 slingor senare så kan hon nu dra fingrarna genom håret. Bästa känslan. Jag har också haft löshår en längre tid men tog ut det i somras och det är så skönt, även om jag saknar det ibland!

Den första bilden är mitt hår nu, utan löshåret. Så det har blivit lika långt som de var med det i, bara det att jag aldrig kommer att få samma tjocklek. Men det får man väl leva med :-)


värd övertid

Igår blev en lång dag.
Jag jobbade över fem timmar så jobbade ett pass mellan 12-22.15. Men jobbade tillsammans med Ida hela dagen så tiden gick rätt fort ändå :-) plus att jag fick betalt för 20,5 timmar eftersom att det var söndag så de var verkligen värt de :-)


godmorgon söndag!

Ett par dagar har gått sen jag skrev sist. Har hunnit med att vara på fest och jobbat där mellan. Just nu sitter jag och äter frukost och om en timma ska jag promenera bort till jobbet...
Hej så länge!


vardags motion

En tallrik med pastasallad senare så är jag snart redo för att promenera tillsammans med Ida bort till jobbet. Det blir en del motion idag. 1 timma på gymmet imorse, 30 min promenad samt hemgång på det. Har min cykel på jobbet så det får bli till att cykla hem. Även om det är skönt med vardags motion så här, så saknar jag ändå att ha bil.
Min är såld för ett par veckor sen, så jag och Chrille ska köpa ny. Men det sker ju tyvärr inte över en natt! Så det är bara att motionera på tills dess.


välbehövligt

Idag låg ett paket från sportamore på hallmattan när jag kom hem från jobbet. Som innehöll ett par nya träningstights.
Likadana som jag har innan fast dessa har rosa detaljer. Mina helsvarta har Torsten lyckats gjort ett litet hål i som jag försökt sy igen, som blev sådär. Så funderar på att beställa ett par nya såna också sen. Dessa ska iaf invigas redan imorgonbitti då jag ska gå på ett styrkepass kl 6.30. Om jag kommer upp ur sängen vill säga :-)


lunch rast


ett nytt pass!

Och så var det dags att jobba igen. Har varit ledig en del på sistonde, vilket har varit helt underbart. Så därför gör det inget att jag jobbar över en vecka i sträck. I övrigt så har det varit en väldig skön fm. Var på gymmet strax innan 11 och körde kondition i en halv timma och sen provade jag på ett nytt pass som heter stretch styrka!
Hemma igen så åt jag lunch och tog en powernap. Så nu är jag pigg och redo för att cykla till jobbet och sen jobba ett kvälls pass till 21.30.
Hej så länge :-)


rubrik

Sarah var precis förbi och jag färgade hennes ljusa utväxt. Hon hade en utväxt i två färger. Först jätte ljust och sen blev den mer orange/guld blond. Så det färgade vi över men behöll längderna så de skiftar lite. Blev hur som helst väldigt fint :-)
Innan de var mormor och morfar över på en fika. Just nu så ska jag inte göra mer än att ta det lugnt och invänta kvällens två träningspass!


Måndag

Godmorgon måndag.
Och så var ytterligare en ledig helt över. Nu jobbar jag dock två i rad, men det gör mig ingenting för att även denna helg har varit riktigt bra.
Det blev en riktigt lyckad kräftskiva i lördags. Som innefattade god mat, cubb turnering, dans, sång och även bastu och bad för vissa. I går så var jag och tränade och sen hade vi film kväll hos Emma med sushi.
Idag är jag ledig igen, sen smäller det dock till och jobbar flera dagar i rad. Så ska passa på att njuta av sista lediga dagen på över en vecka...


Just nu...

Här kommer lite bilder från kvällen och den är inte slut än. Jag vet iaf en som kommer att må bra imorgon.. Jag!
Skålar med redbull ikväll :-) men har lika kul ändå.


Godmorgon med god lördags frukost!


en bra Fredag

Trotts att jag jobbade till tio en fredag kväll så har det varit en väldigt bra dag.
Har bla. ätit frukost med Malin på stan. Hämtat ut mitt Ellos paket och fixat hemma med de sakerna. Ätit lunch med Chrille. Jobbat tillsammans med Ida hela dagen. Tiden på jobbet gick jätte fort. Samt ätit godis med Ida och Malin hos Ida efter jobbet. Så kom precis hem, imorgon är jag ledig och har massa kul att se fram emot.
Det har varit en väldigt jobbig vecka för mig, måste jag erkänna. Har jobbat hela tre pass. Haha! Eller inte. Inte så bra pengar på den här veckan med andra ord. Men nästa vecka så är jag dock bara ledig en dag, så att de jämnar ut sig ändå :-)


Torsdag

Ligger nu i sängen efter en lång dag. Är ju inte van att gå upp tidigt för att jobba, då jag jobbar mest kväll. Men idag öppnade jag, så cyklade till jobbet och tillbaka. Strax där efter kom Josefine hit och jag fixade hennes hår:-)
Sen har även Johanna varit över och vi åt middag tillsammans. Och så slutligen kom Malin hit, som är hemma från Norge igen. Den här gången stannar hon drygt två veckor:-)
Nu ska jag sova... Godnatt!


Middag med jobbet

Då var man hemma efter en middag med ett mysigt gäng från jobbet, vi var 20 tjejer. Imorgon öppnar jag, så därför blev det en tidig hemgång...


Väskoman

Den här väskan köpte jag innan jag fyllt år och fick två nya i present. Min väsksamling börjar ta sig nu!


Tips

Jag hade verkligen tröttnat på motivet i vår stora tavla som hänger i vardagsrummet. Den har varit med ett bra tag nu. Tyvärr hade jag ingen vidare bra bild på hur tavlan såg ut innan, men det var iaf ett motiv på en segelbåt och lite vatten.
Så istället för att köpa en helt ny tavla med ram, så bytte jag ut motivet. Hittade inget som var lika stort, men de funkade bra med två små. Dessa hittade jag inne på Gallerix för 99kr/st vilket jag tycker var ett väldigt bra pris för en "helt ny" vardagsrums tavla :-)


uppljusning

Och så blev Minna en aning ljusare i håret...


fruktsallad

Godmorgon.
Chrille kom hem efter att ha jobbat natt och dukar upp med frukost till mig.
Nu ska jag ner på stan en snabbis och efter det kommer Minna hit för att få håret fixat. Just nu känns de som att jag kommer att bli rik på det här, haha!
Senare idag ska jag till Barolo där jobbet bjuder på mat och dricka :-) är ledig idag också alltså, man klagar inte.


Inredning

Har beställt lite nytt till hemmet. Är så trött på de mesta vi äger och har just nu och vill typ byta ut allt. Men man får istället byta ut små saker som textilier och tavlor. Det brukar räcka...


potatis & purjolökssoppa

Idag vad Emelie och Ida över på en sopplunch och sen gjorde jag slingor på Emelie. Om en timma ska jag möta upp Emma för en lång promenad. Skön ledig dag med andra ord!


ledig tisdag


höst

Man märker att hösten är här. Då man kan tända ljus på kvällarna och titta film under en filt utan att svettas ihjäl. Det är vad vi har gjort ikväll och ätit lite kvällsfika...


Birthday gift's

Sen fick jag även lite annat smått och gott :-)


Jag 23 år

Hej.

Nu var det ett tag sen jag bloggade.
Tänkte börja med att berätta att jag fyllt år. Inte för att de är något att fylla 23 men bjöd iaf över lite tjejer på middag och sen gick vi ut. Blev en väldigt lyckad dag.
Igår så kom släkten över på fika och jag hade diskat, städat, torkat golv och gjort allt för att städa bort festen helt enkelt. Har även fått jätte fina presenter av familj, Chrille och vänner. Visar det i ett annat inlägg. Nu är det dags för frukost.