29/8

24 år idag då. Nu räcker det. 25 och framåt börjar kännas så gammalt. Hinner lixom inte med. 
Startade iaf födelsedagen på bästa sätt. 45min bodyblast på gymmet, när jag kommer hem har Chrille fixat frukost. 
Somnade på soffan en stund där efter, nu är det dock sags att snart börja röra sig mot jobbet. Jobbar bara fem timmar idag :) 




lite motivation

Igår följde jag med Johanna till Nacka. Jag kom hem med lite nya tränings kläder. Ger iallafall mig, alltid lite extra motivation till träning med nya kländer. Allt är från Hm och jag måste säga att jag gillar verkligen Hm's träningskläder. För nått år sen så handlade jag bara träningskläder på sportbutiker eller på sportamore.se och man får ju så mycket mer för pengarna nu... 



morgon spinning

Vilken morgon. Klockan 6.30 satt jag på en spinningcykel tillsammans med tre tjejer från jobbet. Vi pratade om de igår kväll att gå och ingen bangade. Väldigt kul! Nu har jag ätit frukost och ska lägga mig på soffan ett tag. Är helt slut, hade jätte svårt att somna igår. Hann knappt blunda innan tränings klockan ringde igen, kändes det som iallafall. 



nu känns det

Aj, träningsvärk. Eller mer äntligen lite träningsvärk. Ett tecken på att jag faktiskt tränat. Gårdagen gick bra, både vad det gällde träning och mat, känns bra! Och det var så kul att gå på step, längar redan tills nästa pass.


tummen upp

Äntligen måndag! 
Och jag menar det. Lön på kontot, jobb helgen är över och en kort arbetsvecka väntar mig och massa roliga saker inplanerade i helgen. Så jag klagar inte. 
Nu är det dags att packa träningsväskan (det var inte igår) och sen åka och jobba. Diktet efter jobbet åker jag ner till gymmet för att gå på ett steppass. Har inte satt min fot på gymmet på drygt 1,5-2 månader. Så vi ska se hur detta går. World class höst schema börjar idag, så dags att ta tag i den biten igen. Startade morgonen med en bra frukost iaf, alltid något!




tjejkväll

Min lördags kväll har spenderats med några tjejer från jobbet. Vi har ätit allt man kan äta och dreglat framför magic Mike. 




Pannkaks fredag hos Emma <3





rent & fint

Nu är det rent och fint här hemma. 
Har storstädat och fixat till och från hela dagen. Har även plockat bort sommaren ute på balkongen. Slängt gammal blommor och burit upp blomlådor mm på vinden. Känns bra! 







fredag morgon

Vilken seg morgon
Vaknade redan vid sju imorse av att jag hade jätte ont i magen (mensverk) tog en tablett och somnade om efter en timma. Nu är jag vaken på nytt ett par timmar senare och det har släppt i magen. Gosat lite med Torsten har jag också gjort. Varje morgon när han vaknar, går han från mina fötter där han alltid sover på nätterna och upp till mig och vill mysa. Värdens gosigaste katt! Nu är det dags att äta lite frukost. 




fika

Idag tog jag en snabb fika på stan med Alexandra. Innan dess så gick vi runt i affärer och kollade på barnkläder, då hon ska få en liten tjej i december. Åh, jag måste ju erkänna att jag blir bra sugen. Man dör ju lite av alla söta små barnkläder. Men en vacker dag är det våran tur också! 






créme vitt & guld

Ny jacka. Kanske inte sådär jätte höstlig men kan använda den ett tag iallafall. Gillade den så mycket, så får annars spara den tills nästa vår och sommar. 



regn

Då var den här lediga onsdagen snart slut. Den har gått väldigt fort. Har hunnit med att fixa lite tvätt, tagit en lång promenad (i regnet) hade inte en torr fläck när jag kom hem. Och sen har jag även träffat Emma. Vi åkte och käkade en hamburgare till middag för att inte glömma lasset med pommes. Åt på ett nytt ställe jag aldrig testat förut och man fick mat för ett helt kompani, gott var det iaf. Nu sitter jag i soffan och inväntar Idol som börjar om en kvart. 



.

Kom nyss hem från en timmas promenad. Hög musik i öronen och gå i rask takt, det är rätt skönt de :-) Även om jag hellre går med en kompis. Nu är det dags för dusch, lunch och sen ska jag åka och jobba. 




ligga och dra sig

Godmorgon. 
Ligger kvar i sängen och kollar Nyhetsmorgon. Har en katt på magen som ligger och spinner. 
Skulle kunna ligga här hela dagen... 








update

Lusten till att blogga går ju upp och ner. Ibland blir de flera inlägg om dagen och de senaste dagarna har jag varken haft lust eller kommer på något att skriva. 
Men vi kör en liten snabb genomgång av helgen som varit. 
Då det blev en väldigt lugn och skön sådan. Lördagskvällen spenderades tillsammans med Johanna hos mig. Vi åt middag och sen satte vi oss ute på balkongen och snackade massa skit. 
Drack te och åt choklad, när det blev mörkt åkte en extra tröja på och ljusen tändes. Så mysigt
I söndags så jobbade jag extra. Slutade 15 och där efter åkte jag hem till Johanna i Nykvarn. Jag hjälpte henne att färga hennes hår. Rött! Jätte fint blev det. Väldigt impulsivt dock. Jag nämnde kvällen innan att jag trodde hon skulle passa bra i rött, dagen efter så var det sagt och gjort. Till skillnad från mig som aldrig vågar göra någon direkt förändring med håret. Har "alltid sett lika dan ut" dock "stolt" över mig själv som varit löshårsfri i ett år. Innan dess så höll jag ju på i ett par år. Även om jag saknar det ibland så är det förbannat skönt att vara utan. Och då ska ni bara veta den känslan när vi var utomlands och jag kunde doppa huvudet (håret) i vattnet när jag ville. Utan att riskera att förstöra frillan av saltvattet eller bli grönhårig av poolvattet.
Aja, nu spårade kanske det här inlägget ut litegrann. Men det jag ville komma fram till nu i det sist nämnda var iaf att det är härligt med såna modiga och impulsiva människor, tycker jag iaf :-) 




en mil

Idag rörde jag äntligen på stemster fläsket. Åkte ut till mamma när jag vaknade och vi gick en mil i spåret och sammanlagt gick vi upp för elva mördar backar. Det kändes ju att man inte rört på sig på ett tag om man säger så! 
När vi var klara så åt vi en macka och melon till lunch på altan. Nu är jag hemma igen och ligger i badet. Funderar på om man ska palla sig upp snart och städa undan lite. Skulle behöva diksa och bädda rent, men de får nog vänta en liten stund till ... 






Fre.

Då var frukosten uppäten och jag ska snart åka till jobbet. Jobbar till 19 ikväll så ja, där kommer min fredag att spenderas. 




7,5

Idag har jag och Chrille varit tillsammans i 7,5 år och det firade vi med en riktig Lady och Lufsen middag. Eller vi firar inte ens halv år utan det slog mig bara fem minuter innan jag började jobba idag att vi varit tillsammans så läge idag. Så denna middag hade vi ätit oavsett. Chrille gjorde både köttbullarna och tomatsåsen själv. Gott var det! Nu ligger jag redan i sängen, så blir en tidig kväll. Känns att man haft semester, kroppen är inte riktigt van vid att jobba än... är helt slut när jag kommer hem. 


Godnatt ...  



nytt smink

Igår köpte jag nytt puder och ny puderborste. Hatar att köpa nytt smink men älskar att använda det, känns lyxigt på nått sätt. Eller allt är väl lyxigare än min dosa med små snulor i. 


Nu är det däremot snart dags för jobb... 

lunch på stan

Idag blev det en lunch på stan med Emma. Vi passade på att sitta ute, man vet ju inte hur länge det varar. Känns som att det kommer riktiga höst vindar emellan åt. Rätt skönt, måste jag erkänna. Nu ska jag snart ta tag i disk och lite andra halv tråkiga saker innan det är daga att åka iväg och jobba ett kvällspass. 



Ups!

Jag gjorde de igen. 
Just nu har hm massa rabatter på deras hemsida. Trotts att plaggen redan var nedsatta till halva priset så hade jag en rabattkod på ytterligare 10% på hela beställningen samt koden för 50kr rabatt igen. Så betade 278kr för linne, singoallablus, jumpsuit och en kjol och då är även frakten på 39kr inkluderad. Jippi. Det är kul att shoppa framförallt när man behöver betala så här lite! 



Jumpsuiten hinner jag väl inte använda nått mer för i år. Men kändes ändå värt att beställa den då jag bara betalar 45kr för den. Haha! Löjligt billigt. 
Kjolen känns iaf höstig och blir nog fin tillsammans med tunna svarta strumpbyxor, kofta och boots. 




första jobbdagen

Om man skulle ta och uppdatera lite här kanske? Idag var första jobbdagen efter mina tre semester veckor. Började med att öppna. Efter att inte ha ställt väckarklockan till något speciellt viktigt, eller tidigt under dessa veckor så sov jag väldigt dåligt inatt. Vaknade flera gånger och kollade på klockan och var rädd att försova mig. 
Känns ju sådär att vara tillbaka igen, ändå är de som alltid lite skönt med rutiner. Lika underbart som det är att kunna ta ett glas vin mitt i veckan och att tillåta sig själv att stoppa i sig vad man vill. Lika skönt ska det bli att komma tillbaka till gymmet igen och få lite ordning och reda på maten igen. Ett gott tecken på det (att jag fått lite nog) är ändå att jag köpte en Viktväktar soppa till lunch, haha. 
Här är lite bilder från i lördags. Flamingo öppnade igen och vi var ett helt tjej gäng som gick ut!






sleepover

Kom nyss hem från mamma. Vi har bortbjudna på middag där igår och vi blev kvar. Eftersom att Chrille inte har körkort, så är det ju alltid han som får ta något att dricka och jag kör. Men jag ville ju så gärna ta det där glaset rosé till den goda grillmiddagen igår, så vi sov över. Handlade frukt påväg hem, så har precis ätit en fruktsallad till frukost. Så nyttiga har vi nog inte varit under hela vår semester. På måndag är det slut på det roliga och dags att komma in i nya vanor och komma igång med träningen igen. 




Mys katten <3



god mat

Mätt och belåten efter att ha blivit bjuden på god mat här hemma. Nu ska vi kolla på en film som börjar på 6an. 



Pricken över i't var lök och kantarell soppan, till förrätt samt de hemmagjorda kryddsmöret till kött och potatisen. Som sagt, han kan ju laga mat han. 

Gillar mitt nya lack från Hm.




fika och bad

Idag var jag och Chrille iväg en sväng till Taxinge slott. Det blev en fika (såklart) och så ett dopp, innan vi åkte hem igen. 



tjejkväll

Igår hade jag en väldigt mysig kväll tillsammans med Sofia. Vi började med en middag på barolo och avslutade med lite rosé vin på brasseriet. Så mysigt att bara sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord.  




internet fynd

Lyckades precis fynda dessa saker på hm's hemsida. Båda klänningarna har jag tittar på tidigare men blev för snål och ville inte betala 399kr/ st. 
Nu fick jag båda klänningarna för 320kr samt ett par ballerina för 10kr då jag använde mig av en rabatt kod som gav mig 50kr och så en annan rabattkod som gav mig fri frakt. 
Så även om det snart inte är säsong för dessa saker, så var det helt klart värt en beställning! 

Här har ni koderna om ni vill beställa: 
1991 för fri frakt & 1825 för 50kr rabatt.


Jag <3 kuddar

Igår köpte Chrille två kuddfodral till mig. De är de två "prickiga" eller vad de nu är för mönster. Har kollat på dom tidigare på hm's hemsida. Men nu hittade vi dom i den nya gallerian i kungens kurva, där dom hade Hm home! 



ons.


Godmorgon. Ligger i soffan och tittar på Lejla bakar, samtidigt som jag andas in friskluft, från balkongdörren som är öppen. Äntligen, säger jag bara. Skönt med lite kallare luft! 



nytt porslin

Idag var vi upp till Ikea en snabbis. Vi har pratat länge om att byta ut vårt porslin. Har värdens tråkigaste beiga tallrikar och skålar som Chrille köpt från flera år sedan. Ni vet ett sånt där billigt startkit (också från Ikea) som nästan alla börjar med när de flyttar hemifrån. 
Har precis invigt det ...




Kvällsbad

Tog mig ett kvällsdopp innan jag hoppade in i duschen och kröp ner i soffan och kollade på film. Kommer att längta tillbaka till såna här stunder i vinter... 




mina köp från resan

Det här fick följa med mig hem från Kroatien. Älskade att gå på marknaden där och även i deras affärer. Det hade så mycket fina saker. 


Klänningen tänkte jag ha på mig på ett bröllop jag och Chrille är bjudna på den 30/8 <3 

sol&bad

Kom precis hem från en dag på stranden. För första gången på flera år i Sverige så var jag/vi verkligen i vattet länge. Bokstavligen talat badade och inte gå i snabbt och ta sig ett kärring dopp. Skönt var det iallafall! 




Söndags bio

Sitter på bio med Emma, Henke och så Chrille. Vi ska se the purge: anarchy. Gillar ettan så hopppas denna också är bra.




i fredags...

Blev det lite förfest hos oss innan vi åkte upp till Stockholm. Kom hem någonstans på morgon kvisten och kul det hade vi. Igår så blev det dock lite lugnare. Efter några timmars sovande så bestämd vi oss för att åka ut till jockes pappa i Tveta. Där grillade vi korv och så kollade vi på skräckfilm mitt ute i skogen. Jag körde och visst var det allt lite obehagligt att köra hem då de var kolsvart ute och vi hade precis skrämt upp oss efter filmen. 



lunch i Trosa

Idag var vi en sväng i Trosa tillsammans med Emma och Henke. Tog en lunch och gick runt en sväng innan vi åkte hem igen. Mysigt! 


det har varit en bra månad

Idag är det den 1a augusti. Känns rätt deppigt. Snart är sommaren slut. Men man får passa på att göra de allra bästa av de som är kvar...