sista frukosten för det här året

Nu har jag ätit upp min frukost i soffan framför Nyhetsmorgon. 
Dags att ta av sig morgonrock och tofflor och åka och jobba. Idag jobbar jag bara sex timmar sen får jag åka hem och fira in de nya året som alla andra! 





Den här koppen är ny och fyndade ett par stycken på indiskas mellandags rea. 


lite nyårs-fix

Lite fin vill man ju ändå vara imorgon. Därför ska jag nu flotta ner mitt hår i kokosolja och ha i över natten. Även spraya mig med lite b.u.s samt måla naglarna. 




färdig shoppat

Idag har jag och Chrille varit iväg till Nacka. Jag bytte som sagt mitt armband jag fick i julklapp. Det fanns dock inte i fler storlekar men denna modell var något större och sitter perfekt. Var minst lika fint enligt mig och eftersom jag inte äger några guld smycken så var det kul med lite variation. Fick även med mig ett par matchande örhängen hem. 

Utöver det så har vi också varit iväg och storhandlat. Nu är jag helt slut efter att ha sprungit runt i affärer hela dagen. Vi ska snart börja med middagen sen blir det bara till att slappa på soffan hela kvällen. 






gammelparet

Snart kan vi vända blad och välkomna år 2015. Har för första nyåret på väldigt länge har jag ingen nyårs längtan. Ingen ny klänning hänger i garderoben och jag har inte varit på solarieöna. 
Mitt nyår kommer att bli ett lugnt sådant. Jag och Chrille ska hem till hans pappa och tjej i pershagen och äta middag. Känns faktiskt riktigt bra. 
Visst vill jag fira tillsammans med alla kompisar. Men det känns ändå skönt, dessutom jobbar vi båda dagen efter så det är kanske lika bra med ett litet lugnare nyår. 

Är detta ett tecken på att vi börjar bli gamla kanske? 
Nu säger jag godnatt. Imorgon ska jag upp till Nacka med Chrille. Måste tyvärr byta mitt fina armband jag fick av honom i julklapp, då det var lite för litet så hoppas på att det går att få i en annan storlek. 



hello

Jag har lyst lite här med min frånvaro i ett par dagar. Har varit rätt mycket jobb nu, fyra röda ob dagar av fem. Man tackar! 
Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt. Vill bara ut och njuta av det friska, fina vädret vi har just nu. Så hoppas att solen skiner. 


mina fina julklappar

Jag blev som sagt riktigt bortskämd igår. Det enda jag hade önskat mig var Stockholms underläggen från svenskt tenn samt vanliga dricksglas. Men fick så fina saker. Nu vill jag och Chrille bara flytta till större, så vi får plats med ett stort/ ordentligt barbord i köket så man kan duka upp snyggt med alla fina tillbehör. 









Fick sex underlägg, tallrikar, glas ock bestick samt ett stort uppläggnings fat/ salladsskål. Och så en ljuslykta som matchar besticken i guld/broms. 





Fick även halsduk, armband, tofflor, doftljus, träningslinne/vattenflaska och ett presentkort på hm.


<3

Ligger nu i sägen hemkommen från en mysig julafton hemma hos mamma tillsammans med mormor, morfar, Tomas, lillebror och Chrille. 
God mat, Kalle, fika, brasa, prat, promenad och julklappas öppning. Allt sånt som hör julafton till. 
Har blivit bortskämd med så fina julklappar. Nu ska man sova gott! 








julaftons morgon

God jul allihopa! 

Vi har precis ätit en julaftonsfrukost här. Nu ska jag snart ta mig ett bad. Sen ska det fixas och donas lite här hemma innan vi åker ut till mamma och firar jul. 




ett samtal

Eftersom att Chrille är borta på grabbkväll så passade jag på att prata lite extra med Ida i telefon. Vi pratar iprincip varje dag i telefon. Brukar snitta på kanske en timma om dagen. 
Ikväll tog vi nog personligt rekord. Vi började att prata 19.20 och la precis på. Det blev alltså ett samtal på 4 timmar och 45 minuter. Det är bara vi som kan prata så länge. Det är nog inte normalt. Men såna är vi. 

Nu är det dags att sova. Godnatt & god jul :-) 




dan före doppare dan <3





nytt smink

Idag fick även lite nödvändigheter följa med mig hem från stan. 
Alltid lika tråkigt att köpa smink och strumpbyxor men alltid lika skönt när man har det hemma. 
Även en kjol och ett halsband fick följa med mig hem. Tänkte ha halsbandet på mig imorgon och ev ha kjolen på nyår. 




en sista minuten klapp

Godkäll på er. 
Idag har jag varit uppe i Skärholmen och krigat tillsammans med Malin som är hemma från Norge över jul. 
Jag hade en present kvar att köpa och de var jag visst inte ensam om. Men nu är allt inslaget och klart. Känns så skönt. 
Nu ska jag pyssla med de sista här hemma. Plocka in tvätt så det är fint tills vi vaknar imorgon samt slå in julgodiset som ska med ut till mamma imorgon. 




från året som gått...

Har kollat igenom alla månder i bloggen för det här året. Som alla vet börjar lida mot sitt slut. Det bästa med att blogga är helt klart att kunna gå tillbaka och kika vad man har gjort. 

Det här året började med en shopping resa till London med Ida, Malin och Maria. Jag och Chrille blev också med ny soffa. Sen har det blivit en del festande, träning, resa till Kroatien, två personalfester, grönalundbesök, midsommarfirande, massa inredning, bröllop, babyshower och Alexandra fick bebis och slutligen tog Chrille körkort. 

Det har varit ett bra år. Men ser fram emot vad år 2015 har att erbjuda.. 


fjärde advent

Söndag och fjärde advent.
Idag har jag jobbat. Fullt ös på jobbet nu om man säger så. 
Annars händer det inte så mycket just nu. Hörs imorgon istället :-) 


kvalitetstid

Vad mysigt det är att få lite kvalitetstid med sin käraste. Det behöver man verkligen ibland. Ett avbrott från vardagen och med tanke på att både jag och Chrille jobbar båda oregelbundna tider och helger så är det ingen självklarhet att kunna äta middag tillsammans varje kväll eller umgås varje helg. Idag har vi iaf bara varit. Vi hoppade av tåget på Stockholm södra och promenerade igenom stan. Köpte brända mandlar på gamlastans julmarknad sen gick vi in och ut i butiker samt promenadrade runt. Vi åt lunch och sen hem igen efter fem timmar. 
Handlade mat på hemvägen och nu ligger vi utslagna i soffan av matkoma. Chrille gjorde sin hemmagjorda bea som jag skulle kunna äta direkt med sked. 
Nu blir det som sagt bara soffläge resen av kvällen. 





en semesterdag

Godmorgon underbara fredag. 
Japp, så känner jag just nu. Jag har faktiskt tagit semester och jag och Chrille är lediga ihop både idag och imorgon. Nu ska jag strax upp 
för att duscha och göra mig ordning. Sen sätter vi oss på tåget mot Stockholm och vidare mot gamla stan för julmarknad och en lunch. Ska bli mysigt. 

Känner förresten att gårdagens träning tog. Igår körde jag 1 tim spinning och 30 min core på actic. Gick på min mammas pass. Detsamma gjorde jag även förra veckan. Det är positivt i och med att actic nu mera har köpt upp World Class att vi kan träna tillsammans. 
Då har man ju möjligheten att ses lite mer i veckodagarna, även om de bara blir på gymmet. 

Näe. Nu är det dags att väcka gubben bredvid, så ju kommer iväg någon gång.
 
Ha en jätte bra fredag :-) 




ledig dag & snö

Den här dagen har bara rustat förbi.
Började med att ta en promenad tillsammans med Alexandra & lilla Jolie. Rätt vad det är så började det toksnöa och den fick ligga kvar. Mysigt tycker jag. Kanske får vi en vit jul trottsallt? 
Har varit iväg en snabbis till mormor och morfar också. Hämtade deras hund, då jag lovat att vara hundvakt tills imorgonbitti. 
Har även varit ute hos Anna och barnen. Lämnade lite tidiga julklappar och fikade. Lekte även frisör med Alva och tog en promenad i mörkret ute hos dom i Åkers. Nu är jag hemma och har ätit middag med Chrille. Ska snart ut och flänga igen. Ikväll blir det Ph final hos Ida med henne och Johanna. Tråkigt nog vet jag redan vilka som vinner, men det har jag mig själv att skylla. 

Hoppas ni haft en fin dag! 





handla julklapp och träna

Nu ska jag ta en promenad ner på stan. 
Tänkte köpa mammas julklapp innan det är dags att möta upp både Steffie och Mia. Två tjejer på jobbet, vi ska tillsammans gå på dagens lunchpass på gymmet. Idag blir det 30 step och 30 styrka. 




snooza

Godmorgon trötta 
Tänkte att det var dags att visa ett livstecken här i bloggen. 
Dagarna bara rusar förbi och jag har glömt bort att blogga. 

Nu har jag snoozat så pass länge (ligger fortfarande kvar i sängen) att jag ska åka till jobbet om 15min. Så upp och äta en skål med yoghurt vid diskbänken och pensla på lite mascara. Vad gör man inte för att få sova? 

Ha en bra dag :-) 

en bra lunch

Körde en timma på gymmet idag. 45mim promenad med lutning på bandet samt 15min hantlar. 
Har precis ätit lite lunch och ska bara slappa en stund tills jag ska möta upp min lillebror på stan för att handla julklapp till mamma. 



träningsvärk & lite badrumsfynd

Godkväll. 

Idag har mina lår och rumpa fått lida av dagens träningspass (som sagt). 
Bytte snabbt bort mitt arbetspass från att stå i informationen till att bara få sitta i kassan direkt när jag kom. För kunde knappt stå på benen. Hoppas att det känns bättre imorgon för har nämligen bestämt att träna med Steffie då. 

Har från det ena till det andra precis shoppat lite nytt till badrummet. 
Vi har nu allt i turkost där inne, eftersom vi har sånt gräsligt turkost gammalt kakel där inne så har jag fortsatt att matcha på det spåret. Men nu ska det in lite gråa nyanser. 

Ett duschdraperi, två handdukar, två ljuslyktor samt två "korgar" fick det bli. 
Allt klickade jag hem på Hm's rea. Och med koderna 2925 & 1825 fick jag fri frakt och 50kr rabatt. Så för allt det där betalar jag bara 270kr. Bra va? 

Nu är det dags att sova. Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt! 



dog

Puh
Idag tog jag mig igenom ett functional training pass på gymmet. 
Benen skakade fint på promenaden hem. Usch, inte alls bra att jag har lagt träningen på hyllan så där länge. Det är så sjukt jobbigt att komma tillbaka. 
Visst att jag ibland går på något enstaka steppass. Men att dansa upp och ner på en bräda är ändå både roligare och inte lika jobbigt som att köra tabata övningar samt stå och nöta på olika benböjsövningar mm. 
Så idag fick jag mig en liten tankeställare och måste försöka gå regelbundet, så tråkigt att tappa så mycket. 

Nu är det dags att föna håret och göra sig ordning för att åka och jobba! 


sol & bebisträff

Idag sken äntligen solen här. Gav mig ut på en promenad för att få njuta en stund av dagsljuset, det var ju inte igår om man säger så. 

Har även träffat Alexandras och Philips lilla Jolie för första gången idag också. Så underbart söt liten tjej <3 




andra advent


Andra advent är här och ingen sön har vi. Vore mysigt om den kom nu tyckter jag, sen kan den försvinna stax efter nyår. 

Igår var vi bjudna på julbord på hotell skogshöjd med Chrilles släkt, det var mysigt och fy vad vi var mätta vi blev. Somnade gott efter några glas vin och massa mat sen när vi kom hem. 

01:05

Ännu ligger jag uppe och nattugglar. Typiskt mig... 
Har inte varit inne och skrivit på två dagar nu. Så passar på att skriva ett inlägg nu innan det är läggdags. 

Snart är det helg och det är min lediga helg. Första lediga helgen (både lördag och söndag) på väldigt länge för min del. Har varit ihärdig och tagit så mycket extra pass som möjligt nu senaste tiden så har iaf fått en av dagarna. Men nu ska det bli skönt att vara ledig både lördag och söndag. Helgen ser ut att bli lugn. Både idol final och julbord med Chrilles släkt står på schemat. 

Har föresten precis beställt ett par vår och sommarskor. Vem gör ens de såhär tre veckor inna jul? 
Men jag tänkte som så att det får bli en julklapp till mig själv och att jag redah har dessa skor i en annan färg och mönster (som jag gillar) så att varför inte ha ett par till att slita på även nästa år? 


tis.

En nyvaken liten kompis. Så söt... 


Men imorse så var han inte lika söt. Vaknade innan klockan ringde av att han spydde. Och så precis innan jag ska åka till jobbet så har han ner en ljusstake. Hinner inte ens dammsuga upp glaset så fick stänga sovrums dörren så han inte kunde trampa på glaset. 

Annars så har jag jobbat och tränat idag. Kom hem för en stund sen, gick på ett sent pass och snart kommer Ida och Johanna över på PH-kväll. Börjar bli en tradition minst en gång i veckan och det är ju så mysigt. Passar även extra bra att bjuda hem dom som idag, när Chrille jobbar natt. Så får man sällskap och det uppskattas ju såklart! 

en bättre måndag

Tog ett tidigt tåg upp till Stockholm imorse tillsammans med Ida och Johanna. Vi har haft en hel mysig dag. Kom hem med två julklappar, annars blev det inte mycket till shopping för min del. Vi strosade mest bara omkring, åt lunch och avslutade med en fika innan vi åkte hem igen. 

Väl hemma så hade Chrille ordnat god middag. Har precis kommit upp ur badet, att bada har verkligen blivit min grej. Det är ju så skönt. Har redan lagt mig i sängen, dagas att invänta PH. Är verkligen trött ikväll. Det är tar på krafterna att vara ledig. Hehe!