Två dagar och en natt.

Tidigt onsdag morgon kommer Maria och hämtar oss. Resan fram gick väldigt bra och med ungefär fyra timmars sömn i kroppen var jag mer eller mindre redo att på börja shoppingen. 
Vi började på Primark där vi spenderade ett par timmar. När vi var klara så lämnade vi alla påsar på hotellet och plöjde vidare. Vi gick ända fram tills affärerna stängde, vilket var vid typ 21 tiden. När vi var framme på hotellet igen så hade vi så fruktansvärt ont i fötterna, så vi orkade inte göra annat än att äta lite godis och lägga oss. Somnade skapligt så vi orkade upp tidigt dagen efter, för att shoppa vidare i åtta timmar tills det var dags att ta oss hem igen. 
Så det har som sagt varit en intensiv men väldigt bra resa. Det var så kul att få handla så mycket på en och samma gång. Mellan varven så blev det nån matbit eller en våffla/ cupcake. Så inga långa sitt stunder för att avnjuta en bit mat inte, det hade vi inte tid med haha. 
Detta skulle jag lätt kunna göra om snart ingen, att hålla hårt i pengarna i ungefär två månader. Att inte shoppa något annat än det nödvändigaste som mat mm och sen att få åka iväg och handla i massa roliga butiker som vi inte har hemma till bra priser! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback