ännu en ledig dag.

Min tredje och sista lediga dag (på rad) sen jobbar jag ett par dagar i sträck. Idag ska jag åka hem till min lillebror och bl.a. Titta på hans och tjejens nya kattunge. Har precis ätit frukost och är proppnätt. Hade glömt hur mätt man blir på bara en smoothie och en kopp (balja) med te. 




om alla måndagar vore som denna ...

Vilken dag! 

Vaknade imorse helt utvilad. Har tagit igen massa sömn, sovit väldigt dåligt ett tag och legat uppe och vridit och vänt på mig på nätterna. Hur som, idag stängde jag av alarmet och vaknade vid tio. Somnade tidig igår kväll vilket resulterade i att jag sovit i tolv timmar. Så skönt! Efter Chrille slutat jobbet åkte vi till pershagens skogar och plockade svamp (igen). Den här gången hittade vi bra mycket mer vilket resulterade i en proppfull korg efter två timmar i skogen. Och så en lunch pause på det, som bestod av äggmackor. Kan inte sluta tycka att det är så skönt och mysigt att bara sitta där, någonstans i en skog och äta lunch. Det smackar lixom dubbelt så bra. När vi kom hem åkte jag och tränade, kom hem, tog ett bad och blev serverad en kantarellpaj till middag. Nu sitter jag med en kopp te i soffan och tittar tv. 
Hej så läge :-) 






höstfärger

Haft en jätte mysig dag hos Anna med henne och barnen. Uppdaterar mer sen. Bjuder på två fina höst bilder under vår promenad. 




jobba extra

Vilken fin dag. Önskar man vore ledig. Istället sitter man i soffan och ska snart åka och jobba. Idag blir det ett extrapass. Kul när lönen kommer, tråkigt idag. Bara att bita ihop. Skulle egentligen först stängt idag, men fick ett nytt pass och jobbar istället till 17 så det känns verkligen jätte skönt. Och ikväll blir det fest hos Emma :-) 
Nu har jag ätit upp frukosten och ska börja dra mig. Ha en bra lördag! 




bloggtorka

Ibland bloggar jag flera gånger om dagen ibland blir de nästan ingenting. Just nu blir det inte så där väldigt mycket. Nu ska jag iaf lägga mig. Upp i ottan och träna imorgon. Så dags att få lite sömn i den här kroppen. Godnatt! 




nytt

Bloggar mer imorgon. 
Tänkte bara lägga upp bilder på min nya hallmöbel, som egentligen är ett laptop bord. Blev så bra! 







Nu vill jag bara byta ut denna korg under som är 100 år gammal mot en nytare och finare. 

sovmorgon

Tog en sovmorgon till tio idag. Det händer inte ofta, även om jag jobbar kväll. Jag brukar alltid gå upp mellan halv nio, nio så man får ut så mycket av dagen som möjligt. Har precis ätit en frukost tillsammans med Chrille. Han ska gå till jobbet och jag ska ta tag i det där jag inte orkade igår. Sen blir det en lång promis, ser ut att vara riktigt skönt ute idag och slutligen åka och jobba. 




soffpotatisen

Nu säger jag godnatt. Har haft en riktig slapp kväll i soffan framför massa tv-program, skorpor och te. Ibland behöver man verkligen såna dagar. Fast än jag har ett diskberg i köket och ren tvätt som borde vikts in. Men skjuter upp det tills imorgon helt enkelt. 




en sån dag

Har legat här sen jag kom hem från jobbet. Planerar att göra detsamma hela kvällen. Det blåser och regnar utanför och det känns så lyxigt att bara ligga här och göra typ ingenting... 


ett långt inlägg

Man har ju varit bätte på att uppdatera om man säger så. Det är redan söndag och den där helgen har gått så fort. 
I fredags så var jag ledig. Åkte ut till Emelies föräldrar i Enhörna tillsammans med Emma och Ida. Vi blev bjudna på tacos och satt faktiskt ute och åt. Desto mer klockan blev desto mer kläder och filtar åkte på. Vi satt ute hela kvällen och pratade. Så mysigt! 
Igår jobbade jag fram till klockan 17. Kommer hem och blir bjuden på en tre rätters middag av värdens bästa kille. 
Efter velade fram och tillbaka, om jag ska med tjejena ut eller inte. Först var tanken att jag skulle de, sen ångrade jag mig osv. Så slutade det med att jag valde att följa med men höll mig till redbull och vatten och tog bilen. 
Fixade mig rekord snabbt och åkte hem till Ida där resten av ligan var. 
Det är sällan jag dansar mig svettig och det var faktiskt riktigt kul att dansa nykter. Ingenting jag upplevt tidigare, haha. Körde hem Johanna till Nykvarn efter krogen. Värdens dimma på motorvägen och usch, tycker inte om att köra då. Som tur var hade jag med mej Emma som sällskap. 
Det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag faktiskt diska bort gårdagens middag och sen duscha och åka iväg och jobba om en stund. 
Ha en bra söndag alla ni som läser detta! 


Btw. Fick faktiskt väldigt mycket komplimanger om min klänning igår. Det visade sig inte så bra på bilen men det är som en stor knut på magen sen är den lång ärmad. Jag går sällan ut i klänning men fasiken vad skönt det är. Och denna beställde jag från Nelly (Vila) det bästa av allt är att den var på halva priset, sen fick jag en rabattkod när jag fyllde år. Så betalade hela 49kr för den. Då blir man glad. 



tränat

Det har varit en helt okej tränings vecka hittills. Rört på mig fyra av fem dagar. Två lång promenader och två pass på gymmet. Idag blev det både step och styrka. Det var riktigt jobbigt men nu känns det så bra att jag tog mig iväg! 




godmorgon lediga fredag

Ligger i sängen myser med min kelgris som spinner högt. 
Idag är jag ledig, är alltid ledig en fredag i måndaden och jag älskar när den kommer. För det känns till och med bättre att vara ledig en fredag än en lördag tycker jag. Men det är nog mest bara med tanke på obn på lördagar. 
Aja. Nu kurrar magen och det är dags att fixa frukost. 




det lönar sig att dra sina kort ...

Godkväll. 
Idag har jag inte gjort många knop, jobbat ett kort kvällspass och nu är jag hemma. Jusde, idag fick jag rolig post. Inte ofta det händer. Blev chockad när jag öppnade kuvertet från hm. 
Där i låg det bonus checkar för 500kr. Har aldrig fått så mycket. Brukar inte ens få hälften. Tror inte att det beror på att jag shoppat mer det här året, utan att jag shoppat lika mycket som jag brukar bara det att jag har varit duktigare på att lämna fram kortet. Även när Chrille och mamma handlat (som inte har kort). Så det lönar sig att dra det helt enkelt. Även en chek från Ica på 50kr kom idag också. Glad tjej! 



dimma

Då var man hemma igen efter att ha gått en ifrivillig morgon promenad. 
Tog knappt 45 minuter från bilfirman och måste ändå säga att det var rätt skönt.
Det var sådär lagom kyligt ute, hade lugn musik i öronen (blir på dåligt humör av all annan musik tidigt på morgonen) och så låg dimman över kanalen. Vilket var lite fint att titta på, eller de gav mig två fina bilder om inte annat :-) 



kvällen

Dagen avslutades på bästa sätt. Kvälls fika (som fick bli dagens middag- inte bra) framför ett avsnitt av Ph. Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon bitti för att lämna in bilen. Ska kolla upp en sak som jag reagerat på. Måste passa på då jag fick ett års garanti av bilfirman när jag köpte den. Vore dumt att blunda för de, då besök hos bilverkstaden aldrig slutar billigt och bra. Och snart har det gått ett helt år. Dags att sova. Godnatt! 


tis

Den här dagen startade bra med en stor tallrik gört. Sen stoppade jag i lurarna i öronen och gav mig ut på en lång runda. Just nu fixar jag matlåda och ska snart åka och jobba. Ha en fortsatt bra tisdag :-) 


Tv kväll <3




Idol, nu bigbrother och sen PH. Tycka vad man vill om mina program val. Dock är det perfekt att ligga och slö titta på med en skål popcorn medan Chrille är iväg på bandy träning. 


lunch

Kom precis hem från en liten promis med Alexandra i Nykvarn och en lunch på mångfaldens hus. Dom har så sjukt goda sallader där. Brukar ta deras ceracarsallad men hon rekomenderade denna baconsallad och den var minst lika god den. 
Snart ska jag och Chrille åka och handla, dags att fylla ut kylskåpet lite. Sen blir det raka vägen till gymmet för ett step pass med Emma :-) 



Jackan

Detta blir mitt tredje inlägg inom loppet av några minuter. Så kan det gå när man inte orkar uppdatera och har lite på lager. Ville iaf bara visa min höst jacka jag fick av mamma i lördags. Älskar den! Och det gjorde hon med, så hon köpte en likadan fast svart så nu matchar vi varandra ;-) 




två tavlor

Igår var jag uppe en snabbis på Ikea. Helt själv, så jag åkte bara raka vägen ner och plockade på mig mina stora ramar och hem igen. Som förövrigt inte gick in genom bakluckan i min lilla bil, så fick lägga dom i baksätet. Haha! 
Har varit sugen på två stora tavlor ovanför soffan bra länge nu. Det blev så bra, rummet känns större och taket känns högre på något sätt. 
Dock så satte jag i gamla posters i ramarna som jag hade sen innan. Skulle vilja ha något motiv i alla fall den ena, men har inte hittat någon jätte bra en. 




lediga måndag

Detta är min tredje lediga dag på rad. Så himla skönt. Jag har ätit en brakfrukost framför Nyhetsmorgon och tar det bara lugnt. Just idag älskar jag måndagar ;-) 




Hel dag med mamma <3

Igår hade jag en hel dag med mamma. Den var så mysig. Vi började med lite shopping i Skärholmen. Mamma köpte en koft-liknande jacka till mig, som jag klämt och känt på under en längre tid. Visar bild sen. Efter ett par timmar med både shopping, lunch och fika så åker vi hem till henne. Har en spa kväll med ansiktsmask och badar bubbelpool och så en sallad till middag på det. 
Avslutar dagen/kvällen med en film innan jag åkte hem. Älskar såna dagar. Att bara få vara med mamma och prata om allt och ingenting. 






soffpotatisar

Myser i soffan och kollar lyxfällan. Har precis ätit sen frukost med Chrille och vi ska bara slappa innan jobb(en) och vika in lite tvätt (kanske). 




igår

Både jag och Johanna jobbade till 19 igår. Där efter åkte vi hem till mig, åt salami & brie mackor på balkongen till middag. Tände upp lite ljus och satt där och pratade tills vi åkte och hämtade Ida efter stägning. Satt uppe hos henne och pratade tills klockan blev alldeles för mycket var hemma vid ett nångång. 
Idag jobbar jag kväll men ledig i helgen, längtar! 




sälja av gamla saker

Hej på er! 

Den här förmiddagen har spenderats på vinden. Har fått för mig att vi har alldeles för mycket skit hemma och där uppe. Saker som det egentligen inte är fel på, som man faktiskt kan sälja. 
Idag ska jag sälja två saker. Resterande saker har jag bestämt tid och träff med, med folk på fredag. Det dyraste hittills är min gamla handdammsugare (som det inte är något fel på) men som bara har legat uppe på vinden, som jag ska sälja för 400kr resterande saker är små saker som inrednings prylar och en liten katt kläsbräda för små pengar. Men som jag ändå får 1100kr för (allt) så det är ändå en lättförtjänt tusenlapp för saker som ändå bara ligger i kartonger på vinden :-) 

i min smak

Okej, nu får det vara slut sprayat här hemma. Men det är tur att vi har en 3a så jag kan sprida ut mina koppar saker, så att det inte blir för mycket. 
Den här lampskärmen är ny, fick den av Chrille. Han vet vad jag gillar och jag älskar den. Tyckte såklart att den gjorde sig bättre på en koppar fot, än den i silver. Eftersom jag hade sprayfärg kvar så sprayade jag även denna lamofot. Jag är jätte nöjd och det blev så fint sken, vilket är lite svårt att fånga på bild. 




svampar

Äntligen en ledig dag. Den har spenderats med Ida över en promenad och med Chrille i skogen. Vi tog med oss korv med bröd och fika och gick ut för att leta svamp. Vi hittade en del, som Chrille rensar just nu. Så idag blir det kantarell soppa till middag. 





trött

Fyra och en halvtimma kvar. Längtar verkligen hem till min säng. Så segt att jobba på en söndag... 




snart jobb

Då var det snart slut på det roliga. 
Har ändå hunnit med att göra sex matlådor och diskat. Skappat en stund i soffan och pratat med Ida, två timmar i telefon. Vi kan verkligen prata hur länge som helst om allt mellan himmel och jord. Dags att åka och jobba här snart. Längtar redan hem igen tills jag har slutat och får träffa Chrille! 


Godmorgon söndag

Ligger och drar mig i sängen. Vaknade innan klockan imorse. Blev en tidig kväll igår. När jag kom hem efter jobbet vid halv nio så var jag helt slut. La mig i sängen med en påse naturgodis och en film på plattan sen somnade jag gott. Ibland behöver man såna lördagskvällar också. Idag kommer äntligen Chrille hem från Norrland. Har såklart saknat honom då han varit borta i nästan en vecka. Idag ska jag jobba igen men innan dess ska jag göra lite matlådor inför kommande vecka. 






...

Frukosten är uppäten och nu ska jag ta en snabb dusch sen åka och jobba. Direkt efter jobbet ska jag åka hem till Ida och ha en riktig svenne banan fredag med taco middag och soffhäng. 



bortskämd

När jag fyllde år så blev jag bortskämd med väldigt fina saker. Fina buketter, ljuslyckta, morgonrock och en dag på spa. Sen fick jag även detta.. 


Samt träninglinne och annat smått och gott som jag köpte för mitt presentkort jag fick av Chrille. 


Hade på mig skorna, väskan och ulltröjan idag. Eller min "Teddy" som jag kallar den. Dock åkte den av lika fort som den kom på. Det var alldeles för varmt idag. Vill faktiskt ha höst nu! 

torsdag

Idag mötte jag upp Alexandra, vi satte oss ner på torekällbergets fik och tog en dricka. Blev mycket bebis-prat, går inte att undgå eftersom hon är gravid och jag tycker det är så mysigt. 
När jag kom hem så åt jag Chrilles goda lasagne till lunch. Han är hos sin mamma i Norrland, men han lämnade lite färdiglagad lasagne till mig innan han åkte, så söt! 
Nu är det snart dags att åka och jobba, stänger ikväll och jobbar hela helgen. 
Men de är inge synd om mig. Har varit ledig i ett par dagar nu så får trösta mig med det! 




nya lampor

Vill först säga tack till er som slängde iväg en kommentar om håret. Känns ännu rätt ovant men jag är nöjd!  
Idag har jag gjort en makeover på mina två lampor i vardagsrummet. Jag är ju fortfarande lite såld på det här med koppar, så istället för att köpa helt nytt så kostade mina lampor mig 177kr. Då köpte jag sprayburken och två nya lampskärmar från hedlandet. 
Dessa passade in så bra i vardagsrummet :-) 

Innan 


Efter




vågat

Igårkväll efter träningen så gick jag ner på stan och impuls handlade tre hårfärger. Rött, brunt och blont. När jag kom hem åkte Chrille på match och jag ställde mig i badrummet och började blanda den röda färgen. Rött måste man färga innan man lägger på den bruna färgen (om man är blond) och inte vill få gröna skiftningar. Tänkte väl egentligen inte så mycket utan började dränka mitt blonda hår i röd färg. Sköljer ut håret och får väl lite lätt panik. Överraskar Chrille med massa olika "snaps" då jag inte sa något innan han åkte. Hur som, i med brunt som blev mörkare än jag tänkt mig och så slutligen så la jag i ljust i topparna samt la några tunna slingor för att få lite skiftningar och en "ombre känsla". 
Måste ändå säga att jag är nöjd med resultatet, framförallt för att gjort de själv. Känns kul med lite nytt och håret fick en helt annan kvalité efter att ha färgat över de där jätte blekta topparna. 


Färgen ser lite olika ut beroende på ljuset. 

<3

Här kommer lite bilder från helgen :-) 



Kunde inte haft en bättre helg. Så nöjd med allt, om man får säga så? :-) 


En riktigt bra helg!

Då var denna helg över. Har haft så kul. Där av ingen uppdatering har hunnit med både födelsedags firande med mina bästa tjejer över hos mig och så var jag på bröllop i lördags. 
Bilder kommer senare, nu är det sags att jobba vidare...