ett långt inlägg

Man har ju varit bätte på att uppdatera om man säger så. Det är redan söndag och den där helgen har gått så fort. 
I fredags så var jag ledig. Åkte ut till Emelies föräldrar i Enhörna tillsammans med Emma och Ida. Vi blev bjudna på tacos och satt faktiskt ute och åt. Desto mer klockan blev desto mer kläder och filtar åkte på. Vi satt ute hela kvällen och pratade. Så mysigt! 
Igår jobbade jag fram till klockan 17. Kommer hem och blir bjuden på en tre rätters middag av värdens bästa kille. 
Efter velade fram och tillbaka, om jag ska med tjejena ut eller inte. Först var tanken att jag skulle de, sen ångrade jag mig osv. Så slutade det med att jag valde att följa med men höll mig till redbull och vatten och tog bilen. 
Fixade mig rekord snabbt och åkte hem till Ida där resten av ligan var. 
Det är sällan jag dansar mig svettig och det var faktiskt riktigt kul att dansa nykter. Ingenting jag upplevt tidigare, haha. Körde hem Johanna till Nykvarn efter krogen. Värdens dimma på motorvägen och usch, tycker inte om att köra då. Som tur var hade jag med mej Emma som sällskap. 
Det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag faktiskt diska bort gårdagens middag och sen duscha och åka iväg och jobba om en stund. 
Ha en bra söndag alla ni som läser detta! 


Btw. Fick faktiskt väldigt mycket komplimanger om min klänning igår. Det visade sig inte så bra på bilen men det är som en stor knut på magen sen är den lång ärmad. Jag går sällan ut i klänning men fasiken vad skönt det är. Och denna beställde jag från Nelly (Vila) det bästa av allt är att den var på halva priset, sen fick jag en rabattkod när jag fyllde år. Så betalade hela 49kr för den. Då blir man glad. 



Kommentarer
Postat av: Christin

HELA du var supersnygg igår <3

Postat av: Linn

Men åh tack snälla fina! 💕💕💕💕💕

2014-09-21 @ 15:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback