året som gått <3

År 2015 börjar lida mot sitt slut och jag kan utan tvekan säga att det har varit det bästa året i mitt liv. 
För att sammanfatta 2015 lite kort så började året med en stor överraskning då graviditetstestet visade positivt efter att ha kissat på en sticka. Mycket glädje, förväntan och även oro framför mig. 
I Maj åker jag och mamma på en helt underbar resa till Rhodos, bara hon och jag. Är så glad över att fått gjort den resan med min mamma, innan jag fick egen familj. En super mysig vecka på det finaste hotellet, en resa jag sent kommer att glömma. 

I samband med graviditeten så började vi snabbt att handla på oss saker till den nya familjemedlemmen. Vi åkte och provkörde vagnar medan vi diskuterade flick och pojknamn. En helt ny värld öppnade sig och vem hade kunnat ana att det skulle vara kul att handla bebis kläder och skämma bort en liten människa vi aldrig träffat.
På Valborg i V. 20 så var vi på ultraljud och vi fick reda på att allt såg bra ut i magen och att vi väntade en liten tjej. Längtan blev starkare och förväntan växte, nu kändes det på riktigt. Vi fick se vår lilla tjej för första gången på en skärm. En känsla jag sent kommer att glömma. 

I våras började jag och Chrille att gå på lite visningar och blev sugna på att köpa radhus. Att få flytta ut till lugnet på landet kändes som en dröm och sagt och gjort så hade vi förälskat oss i ett radhus i Gnesta som sen blev vårt. 
När vi ändå var i farten så sålde vi bilen och blev med familjebil. 
Nu kunde renoveringen börja och vad vi slet, magen växte och kroppen började att säga ifrån. Är så stolt över Chrille som spenderade all tid på att få ordning hemma under hela sin semester. Efter mycket om och men så hann vi bli klara precis lagom tills bebisen var färdig bakad. 
Hon kom på dagen den 1/10-2015 kl 00.14 så var hon äntligen här. Efter 22 timmar på förlossningen och jag fick uppleva de absolut värsta timmarna i mitt liv. Att föda barn är utan tvekan det värsta jag vart med om. Det gjorde så fruktansvärt ont men det var så värt det. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv någonsin. Inte för att jag hade så mycket val, men jag gjorde det. Jag klarade det, som alla sa men jag var så rädd inför förlossningen att jag började att tvivla på mig själv, på allt. 

Natten till Torsdagen den första oktober så var jag och Chrille helt plötligt föräldrar. Den lilla sparrisen jag spanade in som sextonåring i ettan på gymnasiet. Min första pojkvän. Vad hände?
Snart nio år senare så sitter vi här, i vårt fina hem med vår perfekta lilla dotter. 
Jag är stolt över oss. 

Drömmar kan visst bli verklighet <3 

Mitt i denna rosa bubbla så får jag inte glömma att nämna att jag fick dela mycket av allt och lite till med en av mina bästa vänner. 
Jag och Ida var gravida tillsammans och det går inte att beskriva hur fantastiskt det har varit att få dela detta med henne. Alla tankar, all smärta, all rädsla och framförallt lyckan. 
Sex veckor efter Selma så kom äntligen lilla Lucas. Gräddet på moset så bor vi idag grannar och är mamma lediga tillsammans. 

Snipp snap slut så var sagan slut. 

2016 jag ser fram emot vad du har att erbjda! 


Kommentarer
Postat av: Ida

Vääääärldens bästa år ✔️❤️ Och väääärldens bästa du💋

2015-12-30 @ 02:51:40
Postat av: Linn

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Puss påre!

2015-12-30 @ 09:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback