vilken julklapp!

Chrille kom hem nio imorse efter att ha jobbat natt. Han la sig bredvid oss i sängen och det var så mysigt efter att knappt ha setts på två dagar. Han sover än men ska snart väcka honom (han hade sovande natt). Selma har somnat i gymmet så jag passar på att uppdatera bloggen.
Igår hämtade jag som sagt ett paket på posten, tungt och otympligt att få hem då jag inte hade bil men ack så nyfiken och för envis med att kunna vänta och hämta det dagen efter. Paketet innehöll en ny vagn, en sulky. 
Varför vi beställde hem den redan nu fast än det är en sommarvagn för lite större barn, var för att den var på mellandags rean på jollyroom och för att vi förr eller senare behövde en sådan. Då vi i julklapp av Chrilles pappa och fru fick en RESA. Alltså jag är fortfarande chokad över att det. Dom bjöd alla sina barn, med respektive och barn på en veckas utomlandsresa i sommar. Vart vi ska än, det är oklart. Men vi flyger till värmen och vi ska gemensamt prata ihop oss om vart lite längre fram. 
Det ska bli så mysigt att få komma iväg, med min lilla familj och kul att få åka ett helt gäng. Vi blir totalt elva personer, så tror det kommer vara mycket ögon på Selma så det känns tryggt. 
Så om ett par månader så måste vi skaffa ett pass till Selma och jag har nämt till BVC att vi kommer att åka i sommar. Dom får informera mig om allt och lite till som kan vara av nytta när man reser med ett litet barn. 
Selma kommer att vara drygt nio, tio månader när vi åker iväg. Känns bra att hon blivit lite större då så hon kan sitta själv och faktiskt tycka att det är kul att plaska i en pool. Längtar jätte mycket tills dess. 

Här är vår fina resevagn som jag älskar. Suffletten går att fälla ner hela vägen så hon blir skyddad från solen, den har ett "tittut" hål så vi kan se henne ovanifrån. Den går att ha i både sitt och (nästan) fullt liggläge. Man kan koppla av bygeln framtill och det ingick både regnskydd, en väska att lägga vagen i samt en mugghållare. 


Vagen kommer från märket petite Chérie  och Selma godkände den efter sitt premiär åk i vardagsrummet igår! 

Kommentarer
Postat av: Johanna kjol

Va roligt! Andreas mamma bjuder också alla barn med respektive, 11 stycken, på en resa till Cypern nästa år! Så sjukt snällt!😁❤️

2015-12-30 @ 14:15:25
Postat av: Linn

Åh 👏🏻 ja visst blir man glad 😁 dom pratade lite om Cypern, vem vet kanske ses vi där? 😎💃🏻👫

2015-12-30 @ 16:50:25
Postat av: Johanna kjol

Åh hoppas! Vi ska dit vecka 30!☺️

2016-01-02 @ 14:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback