att glömma sin kod

Nämnde förut att jag har blivit glömsk. Nu har jag blivit så glömsk att jag glömt bort min bankomat kod. Slog fel tre gånger och koret är nu mera spärrat. 
Hade lite ärenden jag skulle fixa idag. Först skulle jag lämna tillbaka vårt bredband, skulle sen till Apoteket för att köpa nya järntabletter. Det var det jag skulle göra på stan. Såg sen att jag hade en kvart till godo innan parkeringen gick ut. Smet in på lindex och kommer ut med lite nya barnkläder. Såklart. Det enda som är kul att köpa i klädväg just nu. Ungen har snart större garderob än mig känns det som, samtidigt som vi har en del kvar att köpa. Behöver en varm mössa och en overall. Har två "Teddy/ fleece" overaller redan, men tänkte köpa en i dun också. Eller är det onödigt när som är så små? Och bara kommer ligga i vagnen? 
Ialla fall. Efter stan åkte jag vidare mot ÖB. Det var där jag spärrade koret. Tillbaka på stan, in på banken, beställa nytt kort och plocka ut kontanter. Tillbaka till ÖB och betala varorna. Och nu är jag hemma. Detta skulle tagit mig dubbelt så kort tid om det bara vore så att min hjärna ville samarbeta med mig, men det vill den inte. 





Jag gillar verkligen lindex barnkläder, finns så mycket fint men man måste ju begränsa sig! 

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha känner igen det där med virrigheten... och för mig har det blivit värre efter graviditeten, är så glömsk :P

vi behövde ingen dunoverall på vintern, det räckte med en i teddy + åkpåse. det är ganska varmt i vagnen :)

kram på dig!

Svar: Tack ska du ha :)
Tror också de kommer räcka så börjar så iaf. Köpte även en fårskinns pläd idag att lägga i botten också, så tror de blir varmt och skönt där i. Kram!!!
Linn

Postat av: Elin Löwstedt

Vi hade ingen dunoverall. Det dög gott med varsin fleeceoverall och sen åkpåse. Det blåser ju inte i vagnen heller så det räcket gott med det! Och så mössa och vantar förstås :)

2015-08-02 @ 12:57:21
URL: http://elinlowstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback