bilen är såld

Vilket väder! 
Äntligen är sommaren här, hoppas den stannar en stund också. Min jobbhelg denna helg, så det händer inte så mycket. Igår satte jag på mig långklänning och jag och Chrille tänkte gå ner till gästhamnen en stund efter vi slutade. Dock hann vi inte så långt, ångrade oss i sista sekund och jag somnade på soffan rätt omgående. Så han kunde glatt sätta på fotbollen. Jag är inne i en sjuk trött-hets-period just nu. Känns som om jag skulle kunna sova när som helst, var som helst. Ändå äter jag järntabletter. Jaja, de hör väl till antar jag men det är ändå tråkigt. 

Just nu har jag precis kommit hem igen, var ute hos mamma och gjorde bilaffär. Så nu är vi utan bil tillsvidare. Tur att jag får låna mammas bil ett par dagar. Så nu ska vi ge oss ut på bil jackt. Hoppas det inte tar mer än två veckor tills vi har en ny. Man är ju så sjukt beroende av bil, framförallt när man som jag jobbar mycket kvällar. Men det löser sig. 

Igår efter jobbet kommer Chrille hem med en present till mig. Nya underlägg från svenskt tenn. Han vet precis vad jag vill ha :-) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback