snart flyttar vi :-)

Det händer mycket i mitt liv just nu. En bebis som kommer om ungefär tre månader och inte nog med det så ska vi hinna flytta mellan dess. 
För ett tag sen så var kontraket påskrivet och redan den 25 juli så går flyttlasset till vår första bostadsrätt i Gnesta. Vi har (snart) köpt ett radhus. 
Just nu känns allt för bra för att vara sant och allt händer på samma gång. 
Längtar så himla mycket. Både jag och Chrille är som två små barn och tycker det här ska bli så kul. 
Vi har länge längtat efter vårt eget, vi har längtat efter att flytta från Södertälje och vi har längtat efter att få en egen liten tomt. Att få grilla på sin egna baksida och att få inreda, renovera och planera. 
Ingen av oss två har någon koppling till Gnesta kommun, så det ska bli spännande att flytta till något nytt. Vi gillar såklart det vi sett hittills och tycker det är väldigt mysigt där. Hoppas såklart på att vi kommer att trivas, men det tvivlar jag inte på. 
Radhuset är 116 kvm och har två våningar, öppenspis, liten framsida, baksida och balkong. 
Det finns lite att fixa med, så planeringen är i full gång. Jag är just nu i mitt inrednings esse och järnan går på högvarv, det ska bli så kul och det är inte alls långt kvar. Igår var mamma förbi med ett par kartonger och vi har börjat små packa lite. Vi har så galet mycket saker och en vind stor som en fotbollsplan så vi har lite att gå igenom och det är drygt en månad kvar. Så vi har lite att fixa med, med andra ord. 


Kommentarer
Postat av: Broder

Längtar ihjäl mig. kommer bli så bra :D <3

2015-06-20 @ 11:17:24
Postat av: Elin Löwstedt

Men vad KUL! Stort GRATTIS!!! :) Plötsligt händer aaaallt :) Vill se fler bilder! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback