planera

Och så sitter man i soffan med en skål chips i knät och kikar lite lets dance, S sover gott brevid och Chrille roar sig på egen hand. Lets dance är inte hans favorit porgam. 
Innan detta så ringde jag försäkringskassan. För första gången någonsin så hamnade jag på kö plats nr 14, halleluja moment. Under mina tidigare försök att nå dom, så hade jag tur om jag ens kommit fram och inte blivit bortkopplad för hög belastning eller så handlade man på plats nr 367. Typ! 
Men att ringa FK en fredagkväll är mitt tips för att få hjälp på fem minuter. 
Håller på att planera mina dagar, jag snålar hellre och lever "fattigt" än att ta ut alla dagar, vill att dom ska räcka länge. Hon får aldrig börja på dagis, så känns de just nu. Men kommer säkert hinna ändra mig, fast kommer alltid stå fast med att jag älskar att vara mammaledig, inte alla som gör det men jag njuter verkligen av den här tiden :-) 


ZzzzZzzZzz

Kommentarer
Postat av: Christin

Jag ringde i förrgår, köplats 99, tyckte det var helt galet men över 300 - herregud. Inte blev jag så mycket klockare heller haha

Svar: Ja testa att ring en fredagkväll som sagt 😂 för man blir ju tokig av att sitta i dessa telefonköer. Sen som du säger, så fattar man knappt halv sju ändå 🙊
Linn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback