fått saker gjort

Dagen har gått i ett.
Vi har varit i farten sen sju imorse. De har plockats tvätt och tvättats ännu mer maskiner. Nu är äntligen alla kläder från resan rena och resväskorna är tomma.
Kyl och frys är fulla, då vi har varit iväg och storhandlat.
Vi har även shoppat lite nödvändigheter på stan. Selma behövde en ny termos till vällingen, då den gamla gick sönder på resan.
Bilen var varit på verkstaden för en snabb koll och ska tillbaka på torsdag. Jippi. Pengarna bara rinner mellan fingrarna. Inte mycket att göra åt saken när däcken börjar bli slitna och bromsarna trötta. Bara att få de ur värden, vi vill ju att bilen ska vara i toppform innan vi bilar ända till Norrland snart. Då vågar vi inte riskera att åka med halvdåliga däck, så många mil.
Men visst finns de roligare saker att lägga pengarna på. Som barnkläder bland annat. Detta fick följa med oss hem från stan idag.

Garderoben är överfull men imorgon är de dags att rensa. Finns alldeles för mycket små storlekar som länge inte används. Så fyller på med storlek 80 nu när jag handlar. Hon behöver större kläder.
Även alla sommarkläder känns ju som om de får följa med i den lådan.
I samband med att vi kom hem, kom även hösten. Visst är de skönt med den friska luften, men sommaren hade gärna kunnat få stanna iaf augusti ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback