torekällberget & kvälls pyssel

Efter frukost åkte vi in till Södertälje. Gick på två affärer och var nöjda så efter vi hittade de där fotoalbumet och ett limstift. 

Innan vi åkte hemåt igen så gick vi upp till torekällberget för att titta på djuren. Selma var så nöjd. De var kul (men svårt) att gå i overall och skor och få se alla djur. Hon var så glad och de var såklart kul för oss att se. Det blir bara roligare och roligare att hitta på saker nu när hon blir större och förstår mer. 
Efter besöket så åkte vi hem och pysslade ihop ett fotoalbum och oj vilken tid de tog men de var bara kul. Att gå i genom alla bilder och sätta dom i ordning, Klippa, klistra för att sen slå in. Nu är alla julklappar helt klara och de är ju alltid lika skönt. 
Vi har precis ätit en enkel middag i form av varma mackor i ugn och en sallad nu ska jag fortsätta kika på sista avsnittet av Jul med Ernst. Sen är de (äntligen) dags för bachelor igen, haha. De var ett tjat, men ni som följer känner till hur spännande kvällens (och sista) avsnittet är. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback