något till mig själv

Även denna dag har spenderats utomhus i solen. Mötte upp både Ida, Emma och Malin. Tog en take away och satte oss på en bänk sen en promenad på det. Emma följde med mig hem över en middag och jag lämnade henne nyss på tåget. 
Jag har till och med fått färg i ansiktet. Tyckte det brände till när jag kom in, snacka om att den här hyn inte har sett solen på ett par månader. Hela sommaren gömde jag mig inomhus som en höggravid kossa. 

Dagens otippade är att jag har klickat hem en blus till mig själv. Sist jag köpte något till mig själv som jag ville ha (i klädväg) kan jag inte ens minnas. 
Då räknar jag inte nödvändigheter som lite kläder att kunna ha under och efter graviditeten, det var ett onödigt ont. 
Nu har jag tappat hela 27kg sen efter förlossningen så jag kommer i det mesta igen. Så det är dags att fylla på med lite nytt så småningom. Idag hänger det mest party toppar på galgarna samt en hel del träningskläder i lådorna. Och jag kan ju inte direkt erkänna att jag gör varken eller just nu. Vilket mitt liv gick ut på förr, annat är det nu. 

Denna är påväg hem till mig och jag vill även ha en annan blus som var slut i min storlek så hoppas den finns i butik när jag ska till stan på onsdag. 



Kommentarer
Postat av: L Mum

Tunnis ❤️ Så himla fin

2016-03-01 @ 17:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback