nyårslöfte

Sitter och tittar runt på barnkläder, vår och sommarkläder. Vad kul det ska bli att få klä henne i söta klänningar, jacka och små skor när hon blivit lite större och när vädret tillåter. 
Ena delen av mig vill absolut inte att hon ska bli större, ville helst stoppa tiden igår och jag njuter av varje dag av min mammaledighet tillsammans med min lilla. Den tiden kommer jag aldrig att få tillbaka så det gäller att ta vara på den, vilket även var mitt nyårslöfte detta år. 
Den andra delen av mig längtar tills hon blir lite större, kanske sex månader. När hon börjar krypa och vi kan sitta på golvet och leka med hennes leksaker, att jag kan sätta henne i en baby gunga i lekparken eller tills hon kan sitta och plaska i sin lilla pool på tomten. All tid har sin charm och jag ska inte längta tills saker utan ta vara på nuet. 

Dessa fina saker från Newbie skulle mer än gärna få fylla ut hennes sommar och vår garderob. Älskar den ljusgula koftan, just ljusgult verkar vara en färg som dom satsar på till våren och det kommer att komma in fler plagg i just den färgen. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback