balkong fix

Hallå där!

Idag var vi uppe med tuppen här hemma. Innan jag gick och la mig igår såg jag att jag fått ett mejl från plantagen om att dom skulle rea ut en soffa med tillhörande bord jag sneglat på tidigare.
Så när Chrilles klocka ringde imorse så hade vi hela 15min på oss att packa skötväska och klä på oss för att sen sätta oss i bilen samtidigt som Chrille skulle till jobbet.
En timma tidiga var vi tills dom öppnade så det blev en frukost i bilen i form av en bulle och yoghurt. Även Selma fick frukost i bilen och vi var framme lagom tills dom öppnade. Det var vi och alla pensionärer som hängde på låset sådär dagen efter midsommar. Bilden packades full med utemöblerna samt blommor och växter.
Väl hemma skulle detta monteras och Malin kom över för att hjälpa till. Vi höll på hur länge som helst med att få ihop soffan, Chrille fick dock skruva fast de sista envisa skruvarna innan allt var klart.
Vi hämtade honom sen från jobbet när han slutat och sen dess har vi myst ute på balkongen alla tre. Det blev verkligen så bra här ute. En plats vi tidigare alldrig tidigare utnyttjat men kommer garanterat att göra. Sitter just nu här ute och bloggar med tända ljus medans de andra gått och lagt sig. Det blev som ett extra rum och det ser bra mycket trevligare ut från vardagsrummets håll, när man tittar ut gemom fönstet än vad de gjorde tidigare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback