dagen som gått

Hej bloggen! 

Dagen har gått i ett och det är även snart dags för mig att sova, men först uppdatera er och kika igenom telefonen inann de är dags att lägga huvudet på kudden. 

Imorse tog vi sovmorgon här hemma. Chrille bar in Selma som låg vaken i sin säng in till mig innan han åkte och jobbade imorse. Hon valde att somna om, så vi gick inte upp förns 9.30. Så skönt och så mysig att hon somnade om tätt intill mig.
Efter frukost fick vi besök av Anna, Alva och Noel. Vi spenderade hela dagen i lekparken där hade vi med oss lite picknick, när vi var nöjda gick vi hem till oss och lekte en stund inann dom åkte hemåt. 

Chrille kom strax där efter. Han hade varit och shoppat hyllor, krukor och örter som vi fixade med på altanen. 
Stackaren fick ta kort på alla konsoler han hittade innan han fick ett godkännande och kunde betala i kassan. Men skam den som ger sig. Hem kom han med konsoler som egentligen var något helt annat men så bra de blev. Hyllplanen målade jag sen i samma färg som huset och sen sattes dom upp på väggen. Bild kommer imorgon. 
Malin kom även över ikväll och gjorde oss sällskap. Selma somnade tidigt och vi satt ute med tända ljus, en skål chips och bara umgicks fram tills nu iprincip. Jag älskar varma kvällar som dessa. Att kunna sitta ute och umgås istället för att spendera kvällen framför tvn, de är guld värt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback