iväg

Under de senaste två veckorna så har Selma inte varit lika sugen på att sova som hon alltid annars varit. 
Efter en flaska mitt i natten så har hon svårt att somna om och tycker det är kul att ligga och prata och jollra. Inte ens Torsten vill lyssna så jag har försökt ignorera henne eller bara klappat henne på henne tills hon somnar om. Testar nya tekniker och ser om det finns något som funkar. Vill ju inte direkt börja busa med henne för då blir hon ännu piggare. 
Annars så vill hon heller inte sova till 9 längre som hennes mamma vill (oj stackars mig) haha! 

Om en timma ska vi till tåget. Först blir det en sväng på stan och sen ska vi möta upp Alexandra och Jolie för en sväng på torekällberget. 
Chrille kom hem med ett par byxor till Selma igår, i storlek 62. Den storleken passar bäst men hur länge till kommer den att passa? Jätte onödigt att köpa det som passar nu när hon växer så fort så jag handlar alltid en storlek större så man hinner använda plaggen. Så dessa ska brytas! 


Rätt kul när han handlar något då det annars är jag. Men lite beiget och svart är ju kul att fylla ut den rosa garderoben med. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Min son var likadan för någon månad sen. Han är två veckor äldre än Selma. Han äter inte på natten och har sovit hela nätter sen han var typ två månader.
Men så för ett tag sen började han vakna på natten och var klarvaken. Han var inte ledsen utan låg i sin säng och lekte typ. Jag brukade då ta över honom till vår säng och där somnade han om rätt snart. Sen helt plötsligt försvann det beteendet, lika fort som det kom.
Så det är säkert bara något övergående för er också :)

Svar: Hoppas på de!! Denna natten vaknade hon inte 🙋🏼😊
Linn

2016-03-02 @ 16:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback