bilder

Idag är Chrille ledig så efter frukost skulle vi ut på en promenad. Jag valde dock att stanna hemma och städa. Dammsög båda våningarna och sen skurade jag alla golv. Samtidig hade jag Ida i lurarna så den där städningen på 1,5h blev inte sådär jätte jobbig ändå. Skönt också att få göra de själv hemma.

Just nu sitter jag i nya soffan och bloggar. Tänkte passa på att visa er bilder på hur de blev här nere. Nu är allt på sin plats utom tvn. Den köper vi som sagt (förhoppningsvis) i mellandags rean. Tanken är att ha den på en arm under trappan. I den lilla bänken på väggen har vi redan en dvd och barnfilmer som vi ärvt, så att så småningom så blir de säkert en hel del filmtittade här nere.
Den här soffan är dessutom så skön. Tyget är i sammet och den är väldigt djup och låg. Därför passar den som en extra sängplats om man tar bort alla kuddar om man har någon som vill sova över.

Så nöjd över att vi hittade en så pass stor och maffig soffa trotts den lilla ytan. Den är som gjord för oss då den slutar precis i kant med Selmas dörr.


Kommentarer
Postat av: Ida e

Så sinnes fint blev det😀👌

Svar: 😘😘
Linn

2016-11-03 @ 15:27:30
Postat av: Johanna kjol

Sååå fint!!! Du har verkligen talang när det kommer till inredning! Gör nåt av det:)

Svar: Tack ska du ha 😘😘😘😘😘
Haha! En vacker dag, kanske 🙄😁
Linn

2016-11-03 @ 16:08:24
Postat av: Mikaela

Supersnyggt!

Svar: Tack ska du ha😊😄👍🏻
Linn

2016-11-03 @ 18:59:13
Postat av: Moster Anna

Det blev ju jätte bra!!! Snyggt som tusan!! 👏🏻

Svar: Man tackar 😘😘😘👍🏻👏🏻😀
Linn

2016-11-04 @ 08:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback