ljuslykta & morgondagens planer

Kväll kom min lillebror och hans tjej över en sväng på fika då de blev inställt med Emma. Selma somnade vid 19.30 då gick jag upp och slängde in min fryspizza i ugnen och åt den framför Så mycket bättre. När de var slut så började Pretty Woman på 5an som precis är slut. En perfekt tv kväll för mig idag. Nu är klockan natt och jag ska ta och lägga mig.

Imorognbitti kommer C hem från sitt nattjobb och jag ska duka upp med frukost. Efter de åker vi till Mariefred för att gå på julmarknad med mormor, morfar, mamma & Tomas. Sen åker hela gänget vidare mot Enhörna för att gå på barnkalas och fira Jolie som fyllt 2 år.

Eftersom jag inte är mycket för inlägg utan bild så kan jag passa på att visa er denna ljuslykta som jag precis klickat hem. Ikväll kom jag på att de saknas något runt trappen och att den ska få hänga i taket vid trappräcket. Svårt att förklara såhär men kan visa bild när den är här. Kom även på att det kanske inte var den bästa lyktan då den är så öppen, men den var värd sitt pris så jag chansar annars får den väl hänga någon annanstans helt enkelt.

Godnatt :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback