ensamma

Imorse åkte vi med Chrille till jobbet som började 10.00. Efter de kramades vi hej då och vi ses inte igen förns på fredag. 

Idag jobbar han natt och imorgonbitti hämtar Tompa och min morfar honom efter jobbet och de åker sen vidare mot Gotland för en fiskeresa tillsammans under två dagar. Är glad för hans skull som får komma iväg på de som älskar att fiska, även om jag resan saknar honom. Haha. 
Så innan vi körde bilen hem igen så hälsade vi på mamma på jobbet. Hon bjöd sen på lunch på Nancys och jag och Selma dödade sen lite tid i olika butiker. 
Skulle ingenting ha men hem kom jag med tre toppar till Selma och ett par tights. Som sagt, hon behövde kläder så de var bra köp. 
Tightsen var jätte söta och åkte på med detamma då vi hade en läckande blöja. På hemvägen stannade vi till i lekparken och mötte upp tjejerna så dom ligger redan i tvättmaskinen efter en omgång i sandlådan. 
Även idag efter middagen så gick vi ut en timma, bara till lekparken som ligger ett stenkast från vårt hus. Selma älskar som sagt att leka i sandlådan så de fick hon fortsätta med innan de var dags att sova. 
Nu sover hon och jag har en maskintvätt och hänga. Typ så, har vår dag sett ut. Hoppas er varit bra den med :-) 

Var tvungen och visa bild på tightsen, fanns ett linne i samma mönster som jag också blev sugen på. Så somrigt och fint mönster. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback