rensa ut

Barnet sover, Chrille jobbar och jag sitter på soffan och inväntar Carla, barnen och Chrilles bror Alexander som kommer över på en fika. Hans syskon kommer alltså hit utan att Chrille är hemma, nuförtiden är de ju Selma de vill träffa. 

Tidigare idag har jag äntligen rensat Selmas garderob. Jag hittade en klänning i stl 62 hängandes på en galge längst in i garderoben. För er som inte vet så motsvarar de en storlek för en nyfödd, så den passar alltså inte längre min tjej som blir 1,5 år idag. 
Lyckads fylla hela sängen med försmå plagg, nu viks de ner i en låda tillsammans med allt annat smått. Mysigt att få plocka upp de sen igen dock. Praktiskt och ekonomiskt att få en till tjej. Längtar även tills jag kan syskonmatcha, tycker de är så gulligt haha. 

Nu känns Selmas garderob helt plötsligt så tom, vissa kläder sjunger även nu på sista refrängen och kan bara användas en stund till. Så nu för första gången kommer jag behöva ge mig ut på en shopping runda och fylla på med nya storlekar. Tidigare har jag bara fyllt på med nya plagg för jag inte kunnat hålla mig men behovet har väl inte direkt varit så stort. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback