för mycket av de goda

Idag var de gott med en lättare frukost med fil, jordgubbar och knäckemackor. Jag känner mig så färdig med sött och onyttigheter efter dagarna som gått. Visst så är de väl alltid efter såna här högtider, så de hör till. Men vi köpte hem alldeles för mycket godis som skulle gå till påskkärringarna, men då de bara kom två påskgubbar så blev de väldigt mycket godis kvar som vi (mest jag) småätit på typ hela tiden så nu vill jag typ aldrig mer äta en godis. Men frågar du mig imorgon eller i övermorgon igen så skulle jag nog inte tacka nej. Haha.

Idag har jag och Selma bara varit hemma och har inga planer på att gå ut heller. De känns annars alltid som ett måste. Främst för hennes skull men även för min, men idag har de snöat till och från och jag kommer lixom inte ur den här soffan. Hemmet är kaos, både uppe och nere. Vi har bokstavligen tagit fram alla Selmas leksaker så de är lego och saker överallt. 

Men de känns okej när den här mamman är så tråkig och pappan jobbar. Så hon har och göra då hon glömt bort att hon har hälften av alla saker som gömt sig längst ner i förvarings korgar och lådor. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback