vänner på besök

Hej! 


Idag har jag och Selma haft sällskap hela dagen. Ida och barnen kom över vid lunchtid och stannade i flera timmar. Där mellan kom även Emma och Malin förbi. Emma stannade längst och gick precis till tåget. Var på tok för länge sen vi sågs, så de var dags att ta igen lite tid.

Imorse började Chrille en timma senare, så när Selma vaknade gick vi upp så han fick sova tills larmet ringde. När de väl gjorde de så hörde hon de nerefrån och ropar "pappa, pappa" Så vi gick ner och hon var helt lyrisk. Pussade och kramade, någon har verkligen saknat sin pappa. Några minuter fick dom ihop inann han satte sig i bilen mot jobbet. Nu längtar vi så tills imorogn då dessa långa, intensiva jobbdagar är över. Hon vinkade och sa hej då till honom idag. Igår sa hon nämligen hej då för första gången. Fler och fler ord kommer nu. De går ganska fort. Idag hörde jag henne säga öga och näsa för första gången också. De är så kul att hon börjar prata, även om de inte kommer på beställning men ibland kommer de ord som korv, gurka och lampa. De är så kul! 

Selma var skeptisk till att ge Lucas en puss. Vi hoppas ju såklart på att dom blir ett par och gifter sig i framtiden ;-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback