Barnenshus, bio & ny vagn

Full fart hela dagen så slänger in ett inlägg nu inann de är dags att sova och kors i taket jag är vaken och klockan är snart mitt i natten. 

Idag har de varit en bra dag på många sätt och vis. 
Vi startade dagen med en promenad tillsammans med Maria och Molly. Mötte sen upp Jessica och barnen och vidare mot barnenshus. Där lektes de, sjöng och fikades med smörgås i vanlig ordning. Idag upptäckte vi dock ett pysselrum där man kunde rita, pärla, måla ja precis allt. Tror dock föräldrarna hade de roligare där inne än barnen. Även Chrille tittade förbi efter jobbet och sen åkte vi hem. 
Lämnade sen hemmet och plockade upp Jessica och Malin och vidare mot Solna för att köpa vagn. Japp, idag blev vi med dubbelvagn och jag är så nöjd. Den är verkligen så fin. Sen var de gasen i botten vidare mot heron för att hinna få något i magen innan vi satte oss ner till bion. Vi såg som sagt Fifty shades darker och jag gillade verkligen filmen. Bortsätt från att man ibland önska man hade med sig skämskudden. Kom på mig själv hets äta mina popcorn när scenerna blev "för heta" och där av hittade man popcorn i bh-n när man kom hem. Haha typiskt mig. 

Natti! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback