en natt på soffan

Vilken natt! 


Ena delen av mig säger, klaga inte. Din unge sover/ har sovit sig igenom nästan alla nätter sen dag ett utan större problem. Nätter som denna hör småbarnslivet till och så vidare. Andra delen vill bara skriva av sig och gå i ide, då påsarna under ögonen gör sig påminda om en vaknen natt. 
Vid 02 rycket så vaknade S och låg då och vred och vände på sig. Efter en stund gör jag en flaska och där brukar hon alltid somna om på två röda. Inatt kom hon inte till ro utan hon sov lixom oroligt. Jag testade med allt innan jag efter en timma fick ge upp och faktiskt gå upp. Vid 3.30 så satt vi i vardagsrummet. Tända lampor, babblarna filmen på, mös i soffan. Men hon grät ändå. Hon var "borta", orolig och rädd. När klockan blev 4 så kände jag att jag ville ge upp men gick ut i förrådet för att hämta vagnen. Ner med barnet och sen drar jag henne fram och tillbaka i hallen tills hon tillslut somnar. Ställer henne i vardagsrummet och jag sover på soffan intill. Fick ruska på den där vagnen Xantal gånger då hon vaknade gråtandes i sömnen. Dumma mardrömmar! 
Jag vaknade vid 8 och hon vid 9 imorse. Nu räknar jag ner tiden tills Chrille är hemma från jobbet så ska jag få ta igen lite sömn, om hon inte somnar middag snart. De vore ju en dröm, haha. 


Kommentarer
Postat av: Jessica

❤️

Svar: ❤️
Linn

2017-02-08 @ 15:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback