nattskräck?

Ännu en natt med mardrömmar/ nattskräck. Hade precis lagt huvudet på kudden iprincip sen började de. Hämtade in henne till oss i hopp om att hon skulle komma till ro. Efter att Chrille sjöng för henne så somnade hon om, men vakade lika fort. Man får knappt ta i henne, hon är vaken men ändå sover hon och de känns inte  

som om hon vill bli tröstad. Samtidigt känns de grymt att bara låta henne gråta. Efter en stund så satte vi oss i soffan här nere och tittade på Pippi. Då vaknade hon på riktigt och blev kontaktbar igen. Hon lutade sig mot mig och efter två avanitt och en timma senare så ville jag sova. Vi la oss i sängen igen och hon somnade om på två röda. Så denna natt var betydligt bättre än sist. 
Googlade lite på just nattskräck och inte blir man klokare, samtidigt händer de så mycket i hennes utveckling just nu så de kan vara mycket som spelar in. 
Just här och nu så ligger jag i ett varmt bad med en skål med gårdagens godis bredvid mig. Ska snart pallra mig upp och sen packa ordning innan vi åker hem till Emma. Ikväll ska grabbarna på ölprovning, middag och utgång i Stockholm så vi tjejer passar på att ses. Kanske får offra mig på en kopp kaffe ikväll (blä) för att orka köra hem inatt vid 01 när Chrille är tillbaka. Men de är inge synd om mig, tycker de är kul när han hittar på något vid sidan av oss. Jag unnar honom de på ett helt annat sätt nu än förut, likaså han när jag gör något på tu man hand. För de händer så sällan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback