blandat

Hej på er! 


Igår blev de inget inlägg, var less på livet dag två så jag orkade inte uppdatera. Låg hemma hela dagen tills mamma hörde av sig och kom ut, hon tog med sig mig ut för att äta. Vi hamlade på en thai resturang här i byn och avslutade med att vi satte oss på bryggan och pratade. Mysig stund med mamma helt enkelt. 

Igår var jag även hos barnmorskan och bebisen ligger med huvudet neråt nu. Skönt de, blev ändå nojig. Hade inte velat vända och haft mig där inne. Vi skrev även klart förlossningsbrevet och sammanställde förra graviditeten. Nu har jag en ny tid om två veckor sen hoppas man vara färdig även där :-) 


Idag då? Jo idag har varit en betydligt bättre dag. Chrilles mamma är och hälsar på från Norrland så vi ville hitta på något. Åkte till Eskilstuna efter frukost och besökte Leos lekland. Efter tre timmar var alla nöjda och vi gick sen en säng på stan. Selma somnade gott i vagnen, så vi passade på att ta en fika sen blev de lite shopping inann hemgång. 

Nöjd tjej på Leos idag. Hoppas hon kommer sova gott ikväll. Igår vägrade hon sova, sen Chrille gick på semester har de blivit sena läggningar. Så ikväll ser jag fram emot att sätta mig i soffan framför en film med min godispåse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback