Fail

I förregår när jag låg i badet så "tog sig Chrille friheten" att ta bort ena sidan av spjälsängen. Vi hade pratat om de förut men jag var inte lika het på tanken längre, då nattningarna funkar så bra som de är. Så varför bryta de mönstret? 

Han var iaf nyfiken och ville prova, första natten gick över all förväntan. Hon somnade som vanligt utan krångel efter vi sagt godnatt och gått upp. Sover hela natten och kommer in till oss vid 08 på morgonen. Super mysigt! 
Dag två, alltså igår fick vi byta av varandra och sitta nedanför sängen eftersom hon ville göra allt annat än att ligga kvar. Efter 1,5 timma gav hon upp. Hon kom in till oss inatt och ville sova mellan oss. Super mysigt de med, när man hör små steg och slipper gå in och hämta. Men övervägde de den långa nattningen? Nej. 
Ikväll gav vi upp efter nästan en timma. Nån måtta får de vara. Hon vill ju bara gå ut och börja leka. Som sagt. Varför stressa fram något som inte funkar? Hon var inte redo för sin "stora säng" eller så var inte vi de. Kändes inte tillräckligt viktigt för oss iaf. Nu har vi testat och testar igen när de känns rätt. Men visst blev de fint med den "stora sängen" där av dagens Ikea besök. Vi ville köpa en planka att sätta fast då jag nojade över att hon skulle ramla ut. Även kuddarna är nya från idag :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback