de var inte igår

Alltså, kan ni tänka er. Detta trötta preggo har precis sett två filmer i rad. Minns inte sist de hände. Vi ser inte på film nu mera, just eftersom jag oftast är så trött eller prioriterar att ligga och skrolla på mobilen innan läggdags. 

Men ikväll fick jag feeling så efter den första filmen var slut så satte vi på nästa. De var mysigt. 
Idag har Chrille varit ledig och vi åkte till Nyköping för att köpa ett par tights till mig. Mina har gått sönder och åkte därför i soporna och de är ett plagg som används flitigt under graviditeten kan jag lova. Tyvärr kom jag aldrig hem med ett par. HM butiken i Nyköping hade tagit bort sina mamma/ gravid kläder och HM i Södertälje som jag besökte tidigare i veckan hade inte fått upp den avdelningen än då de bygger om. Samt alla gravid tights på hemsidan är alltid slut. Så frustrerande då jag är i stort behov av ett par. Fanns heller inte i nån annan butik. Tyspiskt, de är verkligen de skönaste plagget och jag gillar även att ha längre tröjor över nu som gravid, men de blev visst inget av de. Istället blev de två nya jackor till Selma, som hör och häpna inte är rosa. Chrille har länge haft en önskan om en jacka i just en annan färg så idag hittade vi två stycken på rean. Så vi valde en varsinn. De blev även en lunch och en kortare promenad. 

Tidigare imorse så dansades de här hemma så bjuder på lite bilder från min Pippi tokiga tjej. 

Nu är de verkligen dags att sova. Kände bara för att dra ut på tiden genom att blogga innan även jag lägger huvudet på kudden. Jag har ju nämligen börjat snarka som jag tidigare nämnt, så de är bäst att Chrille somnar innan mig. Annars blir jag ändå väckt. Ombytta roller lixom. Eller han får nu igen de gångerna han har tagit en öl för mycket (eller två) och snarkar loss. 

Tur detta försvinner sen, för de känns inte sådär jätte kvinnligt. Haha. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback