marknad

Godkväll! 


Slänger in ett inlägg innan de är dags att lägga huvudet på kudden. 

Här hemma startade vi dagen med att servera Chrille nybakat bröd till frukost, efter han kom hem från en jobbnatt, imorse. De var uppskattat. 
Har bloggat om dessa små frallor förr och nu var de andra gången jag gjorde dom. Bus enkla och goda, tar sammanlagt kanske 15 min att få ihop. Super gott med smör, ost och ett glas oboy till. Hehe. 

En stund efter frukost gick vi och la oss igen, allihopa. Alla tre sov i en timma, så himla skönt. 

När vi vaknade så var de dags att gå ner till centrum för att möta upp Emma och Fredrik och gå på Gnesta marknad. 
Vi gjorde den dock ganska fort, då värdet inte var på topp och barnet ville bara upp ur vagnen. Men vi hann med att äta iaf. Både donats med glass, chorros, langos och remmar. Dock inte allt, men nån åt nått. Selma fick en ballong som tyvärr gick sönder såfort vi kom hem, men de var kul så länge de varade. Tycker de är mysigt att gå på marknad, även om man kanske inte köper så mycket (mer än mat då) så gillar jag de ändå. De är kul att de håller till här hos oss en gång om året. 

Emma och Fredrik stannade på middag. De bjöds på kyckling och Chrilles pastasallad, den är verkligen så god. Den innehåller chipsdipp, kanske därför den är så beroendeframkallande och man inte kan sluta äta. 

Vi har hur som helst haft en väldigt bra dag och jag hoppas att ni haft detamma :-) 


Kommentarer
Postat av: Elin Löwstedt

Tar gärna del av receptet på hans pastasallad, lät ju galet spännande och gott! :)

Svar: Absolut! Dock finns de inga direkta mått utan om du kokar pasta för ca 4 pers så har du i kanske 1 förpackning gräddfil (vanliga lilla) galet mycket majonnäs. 1 paket Olw's dipp: hot and Sweet. Sen har han även i fin hackad purjolök och paprika. Sen bara blanda ner allt i en enda stor, kladdig röra. Alla älskar den 😀🤗😋👌
Linn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback