låt dagarna gå fort

Igår när vi kom hem så hittade Selma en påse med kattgodis. Hon satte sig ner och matade Torsten tills den var slut, innan stoppade hon varannan i munnen men nu förstod hon kanske att de var kattens godis, vad vet jag. 


Det var skönt att komma hem igår och sova i sin egna säng, borta bra men hemma bäst. 
Idag har tvättmaskinen gått varm, snart klar och de känns skönt. Idag har vi även tittat förbi hos Ida på en fika. Något som aldrig tidigare hänt hände idag. Alla barnen sov samtidigt i 2,5 timma och vi satt och snackade skit och hade alltså inga ögon på barnen. Chrille plockade oss efter jobbet och då fick vi även väcka Selma. 

För övrigt så såg vi fram emot fint väder och lekparks- häng idag men istället bjöds de på snöblandat regn. Dock ser resten av veckan och nästkommande vecka ut att bjuda på sol och plus grader, längtar! 

De som veckan mer bjuder på är vårt efterlängtade UL på torsdag. 
Låt dagarna gå fort fram tills dess, ska bli så kul att få se vem som finns i magen. 
Och någonting mer som var kul var att man idag kan se vad man får ut från skatten. Inte för att prata siffror eller skryta men har aldrig tidigare fått så mycket som jag får i år. Och då var jag mammaledig hela 2016, blev så chokad och glad. För de är ju nu om någonsin pengarna är mer än välkomna och framförallt när vi ska bli tvåbarns föräldrar. Så de kom som en underbar överaskning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback