en bra lördag med mamma & mormor

Nämen godmorgon! 


Japp, de är morgon för oss som vaknade för en timma sen 9.30. Selma har haft mardrömmar till och från denna vecka så inatt var inget undantag. Dock tog de henne en timma att somna om och inte två som resterande två nätter. Vilket resulterade i en lång sovmorgon. Inte för Chrille då som fick kriga sig upp till jobbet. Men lika bra att han/ vi vänjer oss. Snart kommer de ju en till som väcker på nätterna ;-) 
Dock sover han som en stock och vaknar bara om brandlarmet skulle gå typ, så tror han klarar sig rätt lindrigt undan ändå.

Igår hade vi en mysig dag som började med att min mamma och mormor kom hit. Medan Selma sov middag så tog vi lite fika på balkongen där de var soligt och skönt. När hon vaknade så åkte de till badhuset med Selma. Jag stannade hemma och passade på att lägga lite slingor i utväxten och ta ett långt bad. När de var tillbaka så hade jag dukat upp med lunch och bakat blåbärspaj som vi fikade på, på altan. Där efter följde jag med hem till mamma, där vi stannade tills Chrille hämtade oss efter jobbet. När vi kom hem så skynda vi oss i säng och satte på Eurovision. Höll mig vaken tills Robin sjöng klart sen däckade jag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback