fått massa gjort

Idag har vi inte haft en lugn stund här hemma. Gjort mer än vad jag kunnat ana, men såna är vi om jag tänker efter. Vi är snabba med att "få tummen ur" och kör tills vi blir klara, eller så gott som. 

Idag bestämde vi oss för att åka till Ikea för att köpa garderoben. Sagt och gjort. Hem kom vi med lite annat smått och gott också. Så som barn galgar, ramlar, olika korgar osv. Så imorogn ska jag lägga in och fixa med alla kläder. 
Chrille har varit jätte duktig och rivit ut vår tidigare (plats byggda) garderob. Burit upp ytterligare saker på vinden, satt upp lister (såklart fanns de inga golvlister där garderoben tidigare stod) fogat, skruvat upp barn garderoben och satt upp tavlorna. I och med detta blir de en hel del skräp och annat att gå igenom. Nu är de iaf så gott som klart. Imorgon ska hål spacklas igen, eftersom vi inte hade spackel hemma så ska de inhandlas imorgon. Ja, de var nog allt? 
Även vaggan är på plats. Bara för att de blev så tomt utan. Nu ska posters upp i ramarna och en vägglampa ovanför vaggan ska upp. Ska bara hitta de rätta.
Sen är den "lilla baby hörnan" helt färdig och de blir riktigt bra. De var skönt att bli av med garderoberna även om de såklart var praktiska, rummet blev nu mycket större och jag ser en större potential i de nu när de ska dela rum. Kommer att få plats med allt jag tror utan att de känns litet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback