golvet lagt

Godkväll. 


Fredagkväll och vi sitter äntligen i soffan och inväntar lets dance finalen efter att ha flängt runt hela dagen, känns de som. 
Igår påbörjade Chrille balkongen men tyvärr räckte inte virket så efter frukost åkte vi till Södertälje och shoppade bräder. Så de har Chrille roat sig med hela dagen medan jag har försökt få Selma sova middag, men de ville hon inte. Jag hade sett fram emot att få vila en stund då hon bestämde sig för att vara vaken mellan 02-04 inatt. Dock somnade hon fem minuter inann maten så vi fick väcka henne. Och inte ville hon sova nu heller, undra vad hon går på. Skulle behöva lite av de, som just nu är så trött (men de känner ni till vid de här laget). 
Såfort golvet blev klart kastade vi oss in i bilen och åkte till BVC, hade sen tid idag för 18 månaders kontroll. Nu är hon äldre än så, men de spelar ingen roll. Hon fick spruta och skrek som en stucken gris. Aldrig kul att sitta och hålla i medan sprutan närmar sig låret. Tur Chrille var med och blåste såpbubblor! 
Hon vägdes och mättes och är idag 82 cm lång och väger ganska exakt 11 kilo. 

Åter till golvet så blev de så frächt med nya bräder. Här kommer lite före, under och efter bilder. Nu saknas bara lite piff och jag ska plantera mer blommor samt sätta pelargonerna i blomlådor sen. Men såhär ser de ut just nu och de är en härlig känsla att kunna gå ut med strumpor utan att dra in massa skit på de vita golven. 


Kommentarer
Postat av: Ida

Uppfräschning deluxe ☝🏻👌🏻👌🏻

Svar: 👏🏻 du ska ha tack! 😀💪🏻
Linn

2017-05-13 @ 02:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback