måndag & ny vecka

En vecka att se fram emot, Chrille jobbar lite och mot helgen ser vädret ut att vända och vi kommer få varma dagar med sol. Förhoppningsvis! 

Vi har även två dejter inbokade med våra vänner och barn. På onsdag ska vi hem till Lina och träffa alla kolleger/ vänner och deras barn samt på lördag kommer andra mammaligan hem till mig över en lunch. Nu får vi som sagt inte till träffar i veckorna längre när de jobbar, så därför får man boka in när de funkar :-) 
Snart kommer Maria och Molly hit. Vi ska sen gå bort mot öppna förskolan, länge sen vi var där nu. Chrille kommer också förbi och hänger med oss där efter jobbet, då han slutar när de öppnar. Hoppas Selma sover nu, så är hon förhoppningsvis pigg och glad på plats. 

Igår hämtade jag föresten ut dynorna till vagnen jag beställt. Min tredje dyna från Elodie details. Ett mönster jag tror jag inte tröttnar, haha ilands problem. Sen är andra sidan mjuk i svart och svart borde man ju ändå inte tröttna på. Den fyller ju iaf sin funktion och skyddar vagnen och de blir lite skönare för rumpan. 
Nu väntar jag in de sista paketet som ska komma till vagnen. Sen måste jag provköra den i dubbel. Promenerna kommer bli tunga framöver, hehe. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback