på plats

Nu är nya fåtöljen uppe och en sån här hängfåtölj fick de bli efter mycket om och men. Mest på Chrilles begäran men jag är super nöjd nu när den kom på plats, för den är som gjord för denna lilla hörna. Ska man sitta, så ska man sitta skönt och de vill jag lova att man gör i denna. Spenderade en timma i telefon med mamma är i nyss så den fick mer än godkänt. 

Att ställa dit en liten lounegrupp hade bara varit fint för ögat, men man hade nog inte velat sitta där. Då sitter man hellre vid stora bordet då även dom stolarna är så sköna. Jaja, hur som. Ett ägg fick de bli, som vi kallade de. Åkte sen och köpte lite blommor och jord som Chrille sen planterade. Nu är vi så gott som klara på baksidan, eller inte. Visst kommer man alltid på nya projekt...

På tal om förändringar ute, så kom igår denna nya lampa upp. Chrille satte upp den själv och jag bet på naglarna. Tycker inte man ska pilla med el om man inte "kan" men upp kom den och lyser gör den. 

En sån liten sak, som inte kostar mycket pengar. Men som gjorde mycket för framsidan, iaf på kvällen när den lös upp så fint istället för den gamla lyktan som lös värre än gatulamporna. 


Kommentarer
Postat av: Ida

Men så snyggt. Älskar ägget och är impad på chrilles lamp-meck. Nu det jag ljuset i tunneln till att byta ut här nere också 🦋👌🏻

Svar: Exakt 😍❤️😘🙌🏻👏🏻
Linn

2017-05-05 @ 22:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback