Selma 2 år

Hej på er! 


Sluta blogga, nej de ska jag inte ändå. Men ibland blir de ett eller fler inlägg om dagen, inland inga. Vi får se. Hur som helst. Idag var de roligt att vara Selma och få komma upp och leka med alla sina nya leksaker. 
Ännu roligare var de igår, på hennes födelsedag. Dagen började med att Chrille kom hem efter en jobbnatt. Då fick hon öppna några paket från oss och leka med. 
Vi fixade hemma innan släkt och vänner kom på fika och Selma sov middag. 

Sen plingade de på dörren och Selma blev bortskämd med både fina födelsedagspresenter och fika. Hon fick äta vad hon ville igår, i stort sett. De var marränger, kakor och bullar. Jag blev nöjd sen när hon visade att hon ville ha frukt och fick i sig både en banan och clementin. Efter ett tag tog tröttheten över och jag kände bara nej, vi har fler fikagäster på G men tror nog att sockret tog över och hon blev på bra humör igen. Fullt ös och fullt hus i sex timmar sen var hela familjen slut och hämtade pizza till middag sen somnade vi på soffan. 

Vilma sov hela natten och barnen gav mig sovmorgon till 9.30 imorse. Behöver jag säga att de var skönt? 


Massa Pippisaker fick Selma igår. Pippiklänningen åkte på med detamma och pippihuset blev nog kanske ändå favoriten. Hon har suttit där hela morgonen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback