godmorgon

Inatt var de snorigt, tyvärr. För bådas del egentligen men de är allra jobbigast för den lilla. Så utöver att de har hostas och snorat emellanåt så har Vilma sovit som en stock och sover än. Tar väl igen sig från morgondagens vakna timmar. Vi har även upptäckt något himla bra, nämligen att hon älskar en stor napp. Läste de på insta igår att nappar för 6+ månader kan göra susen även för de alldra minsta. 

Hon tog nappen innan, men spottade ut den med jämna mellanrum. Den större nappen dvs Selmas napp har hon i länge och snuttar på. Mer lik än bröstvårta om jag förstår de hela rätt och flyger inte in och ut, utan hon älskar den verkligen.  kanske kan de tipset hjälpa även någon annan där ute. 

Nu ska vi ta och göra frukost, om en stund kommer mamma hit och hälsar på. Om vädret tillåter så blir de picnic och lekparkshäng. 

Inatt sov Selma i sin nya fina pyjamas och hennes nya mössa är påväg. Måste visa er båda. Mössan har jag "bevakat" i en vecka och igår kom de åker in i lager så klickade hem med detamma. Båda sakerna är köpta på flickavdelningen på HM, kul att kunna handla på båda avdelningarna nu :-) 
Frukost var de ja! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback