sova bort dagen

Dagen startade ju på segaste men absolut skönaste sätt. Sovmorgon till 11.30. Passar på medan Chrille är hemma, på lördag börjar han som sagt jobba. Behövde sova eftersom en liten höll mig vaken natten som var. Hur som, fick nästan ångest när jag vaknade. Men vad skulle vi göra egentligen? Hade ju inga planer och behövde sova. 

Senare kom Rasmus, Erica och Saga över på middag. Kvällen gick på tok för fort och helt plötsligt var de dags att lägga Selma. Nu sover alla utom jag, snart dags för mig med att lägga mig. Vi tänkte göra tidig kväll idag. Denna månad med Chrille hemma i samband med Vilmas födelse har de blivit sena kvällar. Så mysigt. Vi har sett både hela Farang och gåsmamman, tänt ljus varje kväll. Myst med sovande bebis på bröstet och ätit på TOK för mycket choklad.  Har sån galen choklad craving i samband med amningen, mer craving nu än som gravid. Så detta måste sluta. 
Tänkte ta tag i "de livet" efter Selmas 2 års dag. Vilket är dryga två veckor kvar tills dess. Idag damp de föresten ner ett paket i brevlådan. Har handlat lite inför kalaset, eller hälften av sakerna iaf och hälften har mamma köpt när hon var på Ullared. 


Kommentarer
Postat av: Ida w

Alltså sötsuget man har vid amningen är itne att leka med😅😅

Svar: verkligen inte 😂😱😫
Linn

2017-09-16 @ 11:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback