en toppenhelg

Och så var de redan söndag kväll, eller inte många timmar kvar av dygnet iaf. 
Men vilken toppenhelg jag haft, bästa på länge. Sommarvärme, grillmiddagar, bostadsköp, afternoon Tea i Stockholm och mycket mer. 

Igår åkte jag upp till stockhom och mötte upp Emma, Elin och Sofia. Minns inte sist vi sågs, bara vi fyra. Men de blev en toppendag med strålade sol, gott att äta och dricka samt tagit igen massa förlorad tid. 
Jag gick på min första afternoon Tea, denna på svenskt tenn. Hade svårt att hålla mig från all shopping men en grytvante fick följa med mig hem. 
Vi avslutade dagen med att dela på en flaska rosé på uteservering. 
Emma följde sen med hem, så vi fick en heldag. 

Idag bjöds de på ytterligare en solig dag så vi passade på att vara ute hela dagen, även om jag var riktigt sugen på ett Ikea besök. 
Men lika bra att spara de tills en annan helg samt tills vi mätt alla väggar i nya bostaden. Vi kommer att behöva sälja av en hel del av våra möbler. Ut med de gamla och in med de nya. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Livets kontraster när man lämnar blöjbyten, fulla tvättkorgar och lek hemma. 
Sätter på sig ett par vita byxor jag aldrig mer trodde skulle passa. Upp till svenskt tenn och dricka champagne. 
Lika underbart som de var att få komma hemifrån lika underbart är de att få komma hem. På med mjukisarna och upp med håret i en toffs och så sätta sig i soffan med kidsen framför en Disney film innan läggdags. 

(null)

(null)

(null)

Idag har jag förövrigt spenderat en hel del tid på studsmattan. Värdens fulaste grej man kan ställa på sin tomt, men så uppskattad av alla. Vilma blir helt överlycklig av att få åla omkring bland alla bollar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback