mycket känslor men så taggad

Ikväll fick jag ett mejl från vår mäklare att godkänna annonsen som snart kommer ut på hemnet. Pirrig och lustig känsla att få se sitt hem sådär ute, till försäljning. Att nån annan ska bo här. I huset som vi köpte, renoverat och barnens första hem. Vi kommer aldrig att komma ifrån att detta faktiskt är vårt första riktiga boende, vår första bostadsrätt. Pengar man sparat, pengar och tid vi lagt ner för att få de till vårt. 
Ser så mycket fram emot flytten och vårt nya radhus, samtidigt som man nästan redan blir nostalgiskt till detta. Hur jag höggravid satt och målade trappan, hur Chrille spenderade hela sin semester i "blåställ" för att hinna få allt klart allt innan Selmas ankomst. Men som sagt, vi är redo inför vårt nya hem och planerar redan vilka nya möbler som ska köpas, vad de ska bli för färger på väggarna i barnrummen och hur vi ska bygga ut trallen.
Känns så lyxigt och underbart att få flytta in till något som är helt nytt och orört. Inte en spik i väggen och för första gången ha två super frächa badrum. 

Här kommer en del av bilderna som kommer ut på hemnet. Så otroligt nöjd med alla bilder. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tittar man noga på den sista bilden så ser man en nyfiken unge som kikar ut från fönstret i sitt rum. Och hon har även smyg lagt sin snuttefilt på sin säng, som inte heller var planerat. De kvittar ju såklart men tyckte de var lite kul. 

Nej nu hoppas jag innerligt att vi får någon/ många spekulanter på visningen. Vart detta kommer sluta kan man inte förutspå eller styra utan bara hålla tummarna på de bästa och att de blir en snabb affär så vi kan börja packa snart ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback