det börjar dra ihop sig

Känns som att de blev höst nu ikväll 🍁 
Kontrast mot tidigare dagar men så skönt med frisk luft. Dock kommer jag inte klä oss i mössa och vantar för de, för sommaren är inte slut än. Bara kvällarna som faktiskt är rätt kalla nu. Men så skönt, nu sover man äntligen bra på natten. Skönt att slippa höra fläktens surrande och jag har saknat mitt täcke. 

På mejlen fick jag en kod från libero att välja en valfri body hos Lindex. Använder egentligen inte bodys på Vilma längre, eller väldigt sällan iaf men gratis är gott som de heter så beställde precis hem en i fint höstligt mönster. Lika så till Selma. Älskade mönsterna på mössa och leggings och en topp till de i en färg som inte finns i hennes garderob. 

(null)
(null)
(null)

(null)

De var även tag 3 betala för 2 inne hos Lindex just nu så betalade drygt 250kr för allt detta. 

Annars så har inte mycket hänt idag inte. Lyft ner lite resväskor från vinden och tvättat lite maskiner med tvätt helt enkelt. Tagit en promenad till affären och köpt upp oss på lite burkar och annat till Vilma att ta med på resan. 
Jag tycker om att börja packa lite smått i tid, se över allt ordentligt så man inte glömmer nått . Att resa med två barn ska ju också bli spännande. Bilen brukar bli full när man ska spendera en dag på stranden lixom, haha så vi får se vart detta slutar. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback