en uppdatering

Hej på er! 

Då ger jag mig på en ny uppdatering såhär mitt i natten typ. Man vill ju få lite kväll också när man spenderat hela dagen på jobbet. 
Emma tycker jag uppdaterar dåligt och de stämmer men finner som sagt ingen större lust till att blogga just nu. Desto flitigare på instragram som sagt.

Redan första december idag, så besviken på vädret idag. Hellre isande kyla och frost än detta gråa regn väder, hoppas de vänder snart så julkänslan kommer tillbaka.

Den här veckan har varit både bu och bä. 
Plånboken fick lida då bilen kostade oss skjortan. För någon vecka sen gick någon rem sönder, denna vecka var de dags för både kamremsbyte och stora servicen. Ni med bil känner säkert till att just kamremmen är något man fruktar för att byta när de väl är dags. Men nu var de vår tur helt enklet och nu är de gjort. Den har även besiktigats och där gick den igenom, så nu hoppas jag att den är nöjd ett tag framöver. 

Förra veckan fick vi ett brev från kommunen på lådan. Selma har fått ny förskoleplats. Först tänkte jag inte bry mig om de, då jag sökte för ett par månader sen. 
Skulle svara med så kort varsel och kunde ändå inte låta de bara rinna ut i sanden. Så i onsdags åkte vi och besökte förskolan som ligger i Björnlunda, bara några minuter härifrån med bil. 
Blev helt såld, tagen och fick en sån otroligt bra magkänsla och sa ja på en gång. Här ska hon börja, utan större förhoppningar om att jag trodde de skulle bli så. 
Vilken förskola! Inte ofta man får en sån där wow känsla och jag vart helt paff. Sättet de jobbar på, mindre barngrupper, otroligt fina och stora lokaler, för att nämna några saker. 
Hon kommer att börja i början på nästa år och hon tycker de ska bli jätte spännande. 

Just nu är de min jobbhelg som sagt var, så en av två pass har passerat. Galet mycket folk idag så timmarna gick fort. Så glad också över dagens fynd. Vi rear ut all advensts belysning så kom åt en stake från markslöjd på halva priset. Har velat ha en länge men inte velat betala den slanten. 
Med tanke på att just julsaker är uppe en sån kort stund på året och jag vill gärna byta ofta, hehe. Denna kanske dock får stå framme året om, den blev så galet fin på skåpen i vardagsrummet. Även om den kanske är lite för julig, men älskar ljuset den ger ifrån sig, som små levande ljus. 

Hmm vad mer? 
Jo, i veckan har vi tjejer även överraskat Maria som precis fått en liten son. Vi körde någon slags "efter baby shower" och överlastade med fika och lite paket till lilla Melker. Blev en mysig tjejkväll och bebisgos! 
Tur man kan sniffa på andras nyfödda, så mysigt men för min del så blir de inga mer barn. Haha. 


Nu borde jag gå upp och lägga mig.
Så godnatt sålänge :-) 

(null)

(null)

(null)

(null)

PS. När man kommer hem från jobbet och Chrille och barnen har idag bakat american cockies. De var de godaste jag ätit i kakform i hela mitt liv. Amen. 

Och såklart har även en liten nisse flyttat in hos oss, mycket spännade tyckte framförallt Selma att den lilla dörren var när hon kom ner imorse. 
"Städa upp dina leksaker nu, mamma ser att nissen kikar ut genom dörren" japp nissen har stenkoll på allt och Selma började städa 🙌🏻 tror även den får sitta kvar året om 😎

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra uppdatering

Svar: 😎❤️🤜🏻
Linn

2018-12-02 @ 10:27:57
Postat av: Li

Jag och Waldemar var inne och handlade hos er igår. 😩 brukar inte handla på Ica i vanliga fall så kan inte köra självscanning. Det fick jag ju ångra igår 😂

Svar: Kan tänka mig de 😅😅 fullt ös 🤯🤯🤯
Linn

2018-12-02 @ 12:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback