passar på!

Godmorgon på er! 

Vi har precis vaknat här hemma. Mina barn har sovit mellan 08-08.30 sen vi flyttade hit, nått magiskt med huset kanske hehe. Innan vaknade Vilma alltid 07, så inget mig emot. 

Jag släpper alltid ner Vilma när hon vaknar, hon kryper fram och tillbaka i deras rum och plockar på sig leksaker. Selma hakar på eller så lägger hon sig i soffan och tittar på lite barnprogram innan vi går ner och äter frukost. 
När de väl är frukost så startar de eviga tjatet över att Selma ska äta upp sin frukost. Hon äter så dåligt just nu och har väl typ alltid gjort. Men de tar henne kanske en timma att få i sig en halv macka. Blir galen på henne. Spelar ingen roll vad som serveras i frukostväg och hon får dessutom alltid bestämma själv vad hon vill ha. 
Vilma där emot slevar i sig sin gröt i ett naffs, så tacksam. 
Lite om våra morgonrutiner. Annat blir de kanske när de är dags för förskola i slutet på Aug. Igår shoppade jag föresten lite nya kläder hon ska ha där. Så otroligt bra rea på lekmer så kunde inte låta bli att passa på. Just nu fick man dessutom 20% rabatt på rean så en jacka för 143kr osv. Har använt mig av deras märke Kuling förut och var nöjd så nu testar vi som sagt höstjacka, skaloverall och ett par fodrade gummistövlar i samma märke. Utöver de så blev de vanliga gummistövlar och en ryggsäck med frost på, till Selmas stora förtjusning. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så bra priser som sagt 👆🏻 allt från lekmer utom väskan som jag klickade hem från hm. 

Idag blir de en dag på stranden för vår del, åker till klämmingen tillsammans med Ida och co. Så ska väl snart ner och ta tag i den där massäcken som ska packas osv. 

Ha en fin dag alla ni :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback