slut

Och där var Chrilles semester (snart slut) imorgonbitti ringer klockan och de är dags för jobb. 
Känns såklart så tråkigt. 
Har varit så härligt att ha honom hemma, att dela på alla sysslor och hjälpas åt med barnen från morgon till kväll är såklart stor skillnad mot att han jobbar. 
Men vi är jätte nöjda med våra tre veckor ihop. Ett tomt skal blev ett hem, Chrille har skruvat möbler tills han fått träningsvärk och vi har varit så duktiga båda två. Stolt över oss som fick allt på plats, så fort ändå. Vi har verkligen köttat den första 1,5 veckan sen den sista 1,5 veckan så hann vi med lite roliga saker också. Vi har utom dagliga strandbesök hunnit med bröllop, Gröna Lund, Kolmården och sagostigen. Fanns ytterligare lite små saker vi ville göra denna sommar, så får se om se är något vi gör någon helg framöver. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Många Ikea besök blev de, ännu mer tippen besök och många kartonger har packats upp. 
Har ju visat er bilder på hur de ser ut nu, men ska fota mer en annan dag, tänkte jag. 

Idag för föresten mamma varit över. Vi tog mils rundan och de var så länge sen jag gick den nu. Skärpning! 
De var så skönt att gå den, bara hon och jag. Rensa luften lite som man säger, de behöver alla ibland :-) 

Igår var vi även hos Chrilles pappa med familj och hälsade på. Vi var hemma vid 01 så de blev en heldag där ute. Supermysigt även de! 

Lite hattigt inlägg kanske men nu är de dags att varva ner på soffan. Selma somnar (förhoppningsvis) strax, Vilma sover sen en stund tillbaka och vi ska nog sätta på en film. 
Ikväll är föresten Selmas tredje natt utan nattblöja. Efter att hon slutade med blöja sen en tid tillbaka så har vi bara satt på en blöja för natten. Men hon kändes färdig även med den. Hon har aldrig lagt en droppe på nätterna, så de är alltid torra blöjor som åker av på morgonen. Hon säger även till innan hon somnar och ligger själv i sängen, om hon är kissnödig lika så när hon vaknar. Så hennes sista paket får syrran använda sen helt enkelt. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygga beslag! Vart ifrån? 😍

Svar: Tack 😀 från Ikea!
Linn

2018-07-22 @ 20:17:12
Postat av: Li

Wow. Vad duktig hon är 👏 W kör nattblöja fortfarande. Men det är ofta inget kiss men ibland så är det så vågar inte sluta än. 🙈 Ibland dricker han så mycket vatten på kvällarna (vilket jag inte vill hejda då han behöver det i värmen) så vi kör på ett tag till.
Ser fram emot fler bilder från ert fina hem :) alltid kul med lite inspo!

Svar: Nej jag förstår de 😀 ingen brådska lixom, dumt att chansa 😊

Tack snälla! Fler bilder kommer, ska bara orka fota 😁
Linn

2018-07-22 @ 22:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback