häcken full

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er! 

Vilken härlig, solig dag vi har framför oss. Jag tänkte dock hänga på stranden med barnen men de blev lite ändrade planer. Får lite barnvakt mitt på dagen, så jag har möjlighet att åka till tippen. Jag är verkligen stammis där nu. Var förbi igårkväll innan de stängde två vändor. Så skönt att slänga gammalt skräp. 

Igår spenderade jag och värdens bästa mamma tre timmar i gamla radhuset. Nu är de städat och tomt, så skönt att de är klart. I föregår var jag uppe och packade upp kartonger till 02 och fick sova nästan fyra timmar. Så man kan säga att jag är ganska trött just nu. Så passande att Chrille går på semester på måndag så kan vi hålla på nu tills de blir klart. För att en flytt med två små, bo i kaos osv tär faktiskt ganska mycket på en. 

Just nu sitter jag iaf ute och lapar lite sol, passar på medan Vilma sover sin middag. Hoppas på lite färg eftersom de är bröllop i helgen och man ska ha en kort klänning :-) 

Uppdatering

Nu är de visst pause här igen. Har så mycket att göra just nu så hinner knappt med att äta. Igår kom jag på att vi  inte ätit middag (barnen var hos mamma) så tröck en smörgås ovanför dislkbäbken innan läggdags. 
Ser fram emot att visa bilder sen när de börjar bli klart :-) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Södertälje, där vi gjorde lite ärenden. När vi är hemma ska jag ta tag i att måla skåp vi handlade på Ikea igår! 

Midsommarafton

Godkväll. Hoppas ni haft en bra midsommar 🌸 

Vi startade i nya radhuset, Chrille målade sovrummet och färdigställde barnrummen. När vi var klara så åkte vi hem till mamma och firade midsommar med mamma, Tomas, mormor och morfar. Blev en jätte mysig dag och kväll med dans runt vår egna stång, fiskedamm, god mat och jordgubbstårta 🍓 

När vi var hemma igen, så släppte jag av Chrille i nya huset och han står och målar än. Sovrummet får nu sin andra och sista strukning. Han har tagit bort all tejp och papp i barnensrum så nu är de helt klara och redo för morgondagens inflytt av möbler. Så lite anurlunda midsommar med andra ord. Jag har en tvätt på gång som är klar om en timma (00.30) då ska sängkläderna, överkast och massa kuddfodral hängas upp på tork, haha. Så inatt sover vi utan, vidrig känsla men de funkar för en natt. Imorgon går sista flyttlasset, så taggad! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


kommit igång

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Idag har jag hunnit med att plocka upp säkert en tio kartonger. Så nu är så gott som hela köket fullt. Känns bra. Chrille har målat barnrummen och håller på än ❤️ 
Han gick direkt efter jobbet och har hållit på sen 13.30. De är allt förarbete som tar sån tid, plus att de stod två platsbyggda garderober i båda barnrummen som han var tvungen att ta bort, då vi inte ska ha dom. 
Imorgon sätter han fart med sovrummet efter frukost sen blir de lite midsommarfirande hos mamma i Nykvarn för vår del. 

(null)

Jusde en liten sån instickare innan jag avslutar. 
Hur najs är den inte att bara kunna hänga upp nya handdukar och ställa fram en tvål sen är toan iprincip inredd. Vi har som sagt aldrig haft fina badrum sen vi flyttade hemifrån (och de är ett par år sen nu). Har alltid haft plastmatta och väv på väggarna, aldrig helkaklat med andra ord. Så detta känns fantastiskt lyxigt, fräscht och lättstädat! 

inga konstigheter

Visst är de lite skrattretande? 

Den enda regniga dagen på prognosen är såklart på självaste midsommarafton. 

(null)

Men men vi är väl vana med de (äkta svenne banan gnäll). 

(null)

Nu har vi petat i oss go frulle. Inväntar mest att Selma ska få åka iväg med Carla, extra farmor och co till smultronstället i Söderköping för att äta glass. Blir roligt för henne att få komma iväg en stund. Jag och Vilma går sen till nya radhuset för att hjälpa Chrille med målningen när han slutar jobbet. Får se dock hur mycket vi faktiskt hjälper till men de låter bra, hehe. 

vilken känsla

(null)

Där har vi dom, dom efterlängtade nycklarna 🙏🏻 
Så tacksam över dagen med all hjälp vi fått. Malin som passade barnen i lekparken medan jag var inne hos mäklaren och sen mamma och Tomas som kommer ut med mat och flytthjälp. 
Idag fyllde vi ett stort släp med skräp vi samlat på oss genom dessa tre år. Som grannen sa. Har ni verkligen bara bott här i tre år? Ser ut som trettio år. Kunde inte annat än att hålla med men nu är de borta, så befriadnde. 
Efter de fyllde vi både skåpbil och släp med alla kartonger och sopsäckar vi packat. Lämnade de i nya radhuset så nu väntar vi bara in lördag, då tar vi resten så då blir första natten. Imorgon efter jobbet går Chrille dit raka vägen och börjar måla, alla våra tre sovrum ska målas så hoppas han hinner klart innan lördag. Ingen vila här inte! 

Gick med befriade steg ut från mäklaren idag kan man säga. Jag som skött alla dessa affärer med att både köpa, sälja, hålla kontakt med banken samt allt annat omkring. Hade svårt att sova inatt, fick en dålig magkänsla att jag missat något eller gjort något fel. Men man får sluta tvivla på sig själv helt enkelt. 

Nu väntar duschen, sen ska jag sova gott. Vaknade flera gånger inatt och de tog minst två timmar för mig att ens somna men nu hoppas man på lite sömn. Allt känns iaf så bra och rätt med flytten nu. Är bara så glad, Godnatt på er! 

lite inredningstankar

Godkväll på er! 

Den här dagen spenderade vi i bilen. Två vänder till Nyköping och tillbaka blev de 😴 
Blev lite strul med viktiga papper från banken så de var bara att packa in ungarna och köra, sen tillbaka för Chrilles underskrift och så tillbaka igen osv. 
Vi avslutade rutterna med ett besök på Donken sen hem igen. 
Så mycket mer har vi inte hunnit med idag faktiskt. 

I brist på bilder, så kan jag visa er lite av de vi köpt/ ska köpa till nya radhuset. 

(null)

(null)

Först har vi den "omtalade" soffan. Den är så härlig, älskar djupet, sametstyget, att den är lite svängd sen att den är i dun. Så den är riktigt mysig att sitta i. Blev som sagt en massa soff-provande i helgen som var men det slutade med att vi köpte denna, den som vi tänkt från början. Så glad i den! 
Den förväntas vara klar för leverans V.30 så den som väntar på något gott! 

Sen har vi även köpt matsalsbordet, till de blir de sex svarta stolar. Även den vita byrån har vi köpt, fast två stycken. De ska stå ihop och agera tv bänk på övervåningen, samt förvaring för våra kläder, sängkläder, handdukar mm. Tur jag har rensat, annars hade det aldrig gått. Kanske ska nämna att de finns platsbyggda garderober i sovrummet så detta är utöver:-) 

Det som återstår på shoppinglisan är nu skåpen Ivar från Ikea, ska ha mellan 6-8 st så de får bli en sväng upp snart. Sen ska jag beställa hem vardagsrumsbordet samt ett annat glasbord till övervåningen. Har snöat in mig på just glasbord, vet dock inte hur praktiskt de är men de visar sig hehe. 
Sist ut är tapeten som även den ska beställas sen upp i hallen. Så ja, de finns lite kvar att handla. Mattor är redan köpta, så de kommer snart på posten. Även sänghimmlar till barnens rum ska köpas. Ja, de finns lite kvar helt enkelt. Lika kul de är att köpa nytt, så är de ändå jobbigt. Sen ska allt skruvas ihop och sättas upp. Inge synd om oss men ändå. Kommer ta ett tag att komma i ordning såklart :-) 

lekparkshäng & paket

Vi är en av de få som inte brydde oss ett jota om fotbollen idag, haha. Hela insta bombades av gul, blåa hejare. Vi har istället spenderat vår dag i lekparken. Vi tog oss först till öppna förskolan, men de hade visst stängt. Så nu verkar de stängt över sommaren, de hade vi missat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen slängde jag ner två skitiga ungar i ett bad, de hade sand precis överallt. 

När vi kom hem hade jag ett paket på lådan. Innehöll kläder till Selma från Lindex. Dom hade jätte bra rea för någon dag sen, så betalade bl.a. bara 39kr för tightsen. Pyjamasen hade de visst packat dubbelt, så fick en likadan på köpet. Tackar man inte nej till, de går alltid åt. 

(null)

(null)

(null)

(null)


prioritera om

Hej på er! 

Här nere ligger jag i sängen sen en timma tillbaka, skulle bara "natta" Vilma och så blev jag kvar själv. 

(null)

(null)

Finns ju inget lyxigare än att få krypa ner såhär efter maten, lägga sig och blunda och så har man fönstret öppet och hör regnet utanför. 

Den där helgen blir sista helgen här hemma på Uppåkravägen har vi kommit fram till. 
Nycklarna får vi som sagt redan på Onsdag nu nästa vecka, då ska de målas och köras med små saker i vår bil, ja göra så mycket vi hinner med. På midsommardagen kommer en släpkärra och flytthjälp så då åker vi med rubbet. Så om en vecka, blir första natten på Järnvägsgatan. 
Så härligt att de snart är dags. Jag är så less på detta, vill bara trycka på en knapp och så vill man att allt ska vara klart men de tar sin tid. 

Igår hade vi som sagt barnvakt och åkte upp till kungens kurva och shoppade loss. 
Vi bokstavligen fyllde bilen med saker så vi var tvungna att åka hem och lämna de, innan vi kunde hämta barnen. Soffan är beställd och idag gjorde vi en beställning på lite Ikea möbler som vi vill ha hemleverans på. Köksbordet väger bly så de hade vi aldrig klarat själva. Nu blir de snart ett till Ikea besök för att fylla bilen med skåp. Beställa soffbord, mattor och tapeter till hallen. Köksluckorna ska in på lackering sen är vi klara. Efter lite räknande över vår budget insåg vi sen att man kan inte få eller göra allt så jag loggade in på min bokning till astrid Lindgrens värld och bokade av den resan. Tyvärr inget vi har råd med just nu. Vi bokade de innan vi visste om att vi skulle flytta så de gick inte ihop helt enkelt. Men Pippi finns ju kvar tills nästa sommar :-) 

Känslan av att packa ner alldeles nya saker i kartonger, längtar tills man får öppna upp dom och börja inreda. Nu är de dock färdig slöat, upp och packa igen. Finns alltid något att göra! 

(null)


Fredag!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Den här dagen spenderade vi ute i lekparken. Men ett glass stopp på fiket hann vi med och så kikade vi in i radhuset. Så spännande att flytta tycker Selma! 

Vi kikade även in i färghandeln och nu har vi valt gråfärg till köksluckorna. Det finns ju alldeles för många alternativ. De får ju inte bli för mörkt, för ljust, de får heller inte skifta i blått osv. Men nu har vi hittat den perfekta gråa nyansen i våra ögon, hoppas de blir lika bra när de väl är målat och klart. 

(null)

De blev dock ingen av dessa färger ser jag nu, tog bara bilen och skickade till Chrille. Men färgen Cement påminner mest om vårt val. 

Idag har vi även hunnit med ett BVC besök för Vilma. Hon blir 10 månader om två dagar så de var dags för en kontroll. Allt såg bra ut och hon väger idag 9.2kg och är 73cm lång :-) 

Ikväll är vi ensamma här hemma, jag och barnen. Chrille hann nästan bara hem och äta middag sen var de dags att jobba igen. Väldigt sällan händer de dock att han måste jobba kväll. Idag är de ute och fältar han och hans kollegor. 

(null)

Såhär såg vår fredagsmiddag ut, made by me. Ja, jag har faktiskt lärt mig att laga en heldel mat nu på sistone. Idag gjorde jag en jätte god kyckling i ugn med citron. 
Just nu längtar jag faktiskt lite tills tjejerna somnar, om jag ska vara ärlig. Jag har handlat både godis och chips som jag ska njuta av i min ensamhet ikväll. I mitt tomma, ekande hem. 

(null)

(null)

Men nu blir de lite fredasfika 😋

<3

Idag rotade jag upp alla saker vi skulle till returen med. Allt som var helt och rent. Bokstavligen fyllde bilen och lämnade de till en tjej i centrum. Lampor, matta, sängkläder, handdukar, gardinstänger, gardiner, krukor, prydnadssaker, tavlor, galgar, porslin, madrass, kuddar för att nämna några saker. 
Sakerna tillhör nu en 18 åring tjej som idag flyttade till sin egna lägenhet. Hon hade bokstavligen ingenting, hon har inte bott i Sverige så länge så hon hade heller ingen som kunde hjälpa henne. Hon skulle sova på golvet inatt, men hon eftersökte en madrass och de hade jag stående i förrådet. Hon blev så glad för alla saker som i mina ögon bara var "skräp". Så de kändes så bra i hjärtat efter jag hjälpte henne in med alla saker i hissen. 
"Nu kommer min lägenhet bli så fin" sa hon och gav mig en kram, åkte sen hem med ett leende på läpparna. Man borde göra goda gärningar oftare, kändes säkert lika bra för mig, som för henne. 

(null)

Annars så längtar jag mest till lördag. Då ska barnen till Chrilles pappa över dagen medan vi åker vidare till Ikea. Vi ska shoppa de som går och får plats i bilen. Få inspiration och köpa soffan, leveranstid på sex veckor så lika bra att köpa den nu. 
Ska bli så mysigt att bara få gå runt, utan barnen i alla affärer och ta en lunch. 

Godnatt på er! 

packa packa packa

Godmorgon på er! 

Här hemma vaknar Vilma alltid 07:00. Som en inställd väckarklocka, spelar ingen roll om hon somnar 19 eller 22. Men idag fick jag henne att somna om och Selma kom in och väkte oss vid 08, så skönt att få sova en timma till! 
Just nu sitter jag vid frukostbordet och väntar på att Selma ska få i sig sin macka, en timma har vi suttit nu. Hon tar så små tuggor och de är så frustrerande. Och så leker hon med maten, just nu sitter hon och pratar med sitt ägg "hej lilla älskling" säger hon. Ganska underhållande också kanske. 
Tur som sagt en äter bra och gapar stort inför varje sked med gröt sen får hon i sig en macka på de. 

Igår sålde jag av vår stora vardagsrumsmatta, nu kan jag nog inte sälja mer haha. 
Tanken var först att behålla den till allrummet där uppe men för de första är den för stor för den lilla ytan sen blev den så ful. Mattan är kanske 1-1.5 år gammal och den såg ut som en 20 år gammal, äcklig ryamatta. Efter bara 3-4 månader så blev den nertrampad och så ful. Har läst recensioner om att allas blir så men de känns så tråkigt för en sån pass dyr matta ändå. Min gamla ryamatta från rusta jag haft innan såg ut sådär efter några år. Så ja, den rök och nu ekar de bra tomt i vår vardagsrum och jag kan inte rekommendera den till nån, haha. 
Igår hann jag så mycket, så skönt. Idag ska jag skruva ner lite från väggarna och städa ur alla tomma skåp och lådor i köket. 
Så rolig blir vår dag. Får nog bli som igår att vi går ut efter middagen istället. 
Igår tog vi en promenad och stannade till i lekparken och hos ankornarna. 
(null)

(null)

(null)

Här är ankorna så tama så de nafsar i fingrarna 👆🏻

sommarkväll

Godmorgon! 

Nu är man lite trött. Var hemma vid 00.30 inatt. Åkte hem till Ida efter vi lagt kidsen, sen satte vi ute på hennes altan och bara hängde ett par timmar. Vi hade inte setts på länge, då hon varit utomlands så de var mysigt att få ta igen lite tid en vardagskväll sådär. 

(null)

Igår gjorde vi ingenting här hemma, utan hängde i lekparken hela dagen. Så ingen nytta gjord. Så idag tänkte jag gå till affären och shoppa sopsäckar så är de dags att fortsätta här hemma. Nu är de inte många dagar kvar, så roligare än såhär blir nog inte vår onsdag! 

många beckar små

(null)

(null)

Jag har ändå lite svårt att hålla mig från bloggen! 

Idag har varit en riktigt effektiv dag här hemma. Jag har fått så mycket gjort. 
Packat flera kartonger, så nu är äntligen nästan alla skåp i köket snart tomma. Var tvungen att sluta då tidningarna tog slut, haha. 
Jag har sålt av de sista möblerna här hemma. Så skönt att bli av med de gamla, nu blir de mindre att flytta när de väl är dags. 
Jag har även suttit i telefonmöte med banken i 1.5 timma. Så idag kan jag verkligen lägga mig "lättare". 
Så härligt att få bocka av vissa saker nu, när de är så mycket. 

Resterande dagar denna vecka ser såklart likadana ut. Fram emot helgen ska vi försöka komma iväg till Ikea och köpa beslag till luckorna och lite sånt. Vi ska även beställa soffan. Min dröm soffa, som egentligen var lite för dyr för vår budget just nu. Men, vill absolut inte vara skrytsam, men vill ändå dela med mig. Jag har sålt av saker för näsan 10000kr. Helt otroligt ändå. Via köp och sälj! 
Så nu kan vi köpa soffan med gott samvete, känns så kul. Mycket tid ligger bakom alla dessa annonser, planering och telefonen piper konstant. Men nu har alla hämtat sina saker, en efter en och vi kan snart slå till på den där soffan som man inte kunnat släppa sen man såg den för första gången.
Så tänk på de hörni, de som man kanske inte tror är något värde i, kan bli mycket i slutändan. 
Önska jag hade mer tid kring detta dock. Då skulle jag anordnat med loppis. För de är ändå så mycket små krafs som åker till tippen. Lampor, krukor, ljuslyktor, ja sånt, som jag inte orkat sälja via köp och sälj. Men men nu är de snart dags för sängen. Godnatt på er! 

hej på er

(null)

(null)

(null)

Godmorgon! 
Här äter vi hallon till frukost. Gott tycker Selma. 

Igår hade vi en jätte mysig dag hos Rasmus och Erica. Vi var hemma vid 02, så de var skönt att barnen gav oss lite sovmorgon. 
Vi satt ute hela dagen/ kvällen. Så mysigt. Såna stunder man kommer sakna i vinter! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hörs snart igen

Just nu lägger jag bloggen på hyllan ett par dagar. 
Finns så mycket att göra och hemmet är kaos! 

(null)

De rensas, packas och tvättas. Och så ska man hinna och orka med att vara en mamma på de. Idag har vi varit ute i lekparken hela dagen lång med Sanne och hennes barn. Vi handlade med oss picknick. Idag sken solen igen så de var skönt, haha. 
Kan även stolt meddela att Selma är blöjfri. Nu lämnar vi hemmet med trosor på och hon säger till när de är dags. Även nattblöjan är torr sen ett par dagar tillbaka, så snart kan vi bocka av den där blöjan helt på ena barnet ✔️ 
Roligare än såhär blir inte min blogg just nu. Men sen kommer den väl bestå av en hel del inredning och sånt. Just nu fokuserar jag även på att sälja av gamla möbler vi inte får plats med. Så de finns att göra, så på återseende :-) 

lite att stå i

Nu är vi igång med packningen. Chrille slutade tidigt idag, så direkt efter jobbet har han hållit på att packa och rensa både skåp, förråd och garage. Så sjukt tråkigt. Ni vet de där skåpen alla har, eller vi har iaf. Skåp man bara trycket upp saker i för man inte vet vad man ska göra av de. Att gå igenom massa papper, små prylar, vart går den här laddaren till? Behöver vi spara dessa kvitton? Såna saker har vi gått igenom idag. Även samlat ihop alla saker som sak till tippen. Eller de är som sagt Chrille som varit så duktig idag. Jag var med barnen k lekparken medan han röjde här hemma. Imorgon åker vi med barnen till mamma som ska ha dom över dagen, så då kan vi vara mer effektiva och hålla på båda två. Imorgon ska vi gå igenom vinden och bära ner allt där ifrån, så de ser jag väl inte direkt fram emot men så skönt de ska bli när de är klart. För de är ju sånt som tar tid, att plocka ner tavlor från väggarna är ju nästan bara kul. 
Sen ska jag gå igenom alla våra kläder osv. Ja, imorgon har vi och göra med andra ord men så tacksam över att vi är barnfria och bara kan köra på. Snart flyttar vi ju faktiskt så nu är de gasen i botten! 

Snart ska även färg inhandlas. De blir helgrått i sovrummet och denna lampa i taket som jag klickade hem från jotex idag. 
Saknades en taklampa då vi har ett rum till att fylla ut nu, så den här fick de bli :-) 

(null)


måndag igen

Dagen har spenderats på öppna förskolan. Selma pysslade nästan hela tiden. Där finns de ju så mycket roligt att pyssla med där. 

Efter besöket rullade vi ner mot nya radhuset, var tvungen att mäta köksluckorna. För att sen kunna få en offert på vad de skulle kosta oss att lämna in allt på lackering. Vi är som sagt sugna på gråa luckor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen var de bara raka väven hem för att börja med maten. Eller idag blev de rester, så gjorde bara en tomat och mozzarellasallad till de. De är ju verkligen så himla gott! 

(null)

(null)

Och så lite frukt till fika efter maten. Vi kan faktiskt fika med nått annat än glass här hemma, haha. Även om jag måste erkänna att de blir i snitt en om dagen just nu ☀️ 
Idag var de förresten lite mildare ute, skönt om ni frågar mig. Vill gärna ha värme men dessa dagar har varit extrema. Då vill man bara hänga på stranden, men har man annat för sig blir precis allt olidligt. Som att stå i köket och laga mat, sova på kvällen eller att hoppa in i en stekhet bil. 
Men nu ska jag inte vara den som är den, Maj månad har varit fantastisk. 

när man inte kan sluta titta

Sitter själv uppe och tittar på en film som går på tv. Skulle ju ner och sova jag, är ju helt slut efter den här dagen och natten som genererade allt för lite sömn. Var ganska ensam ute på vägarna kl 06 imorse. Men sen fastade jag framför en film, No escape heter den. Så läskig, riktig panikfilm och så bra. Påminner om Taken, kunde inte sluta titta fast än jag egentligen borde sova. 
Nu är den dock slut, påbörjade inlägget i pausen hehe. Nu ska jag ner till resten av ligan och sova gott. 

(null)

(null)

Idag blev de en riktig sommarmiddag här hemma. Grillat kött, sparris och en potatissallad på färskpotatis till de. Gott! 

Veckan som kommer händer de lite saker, men mer om de sen. Godnatt så länge :-) 

mumsigt

En liten hemmagjord, grillad burgare till middag 🙌🏻 

(null)

(null)

Tack och hej säger jag snart. Ska jobba imorgon och klockan ringer typ 05 så de blir en tidig lördagkväll för min del.

Gnesta marknad

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ståbrädan får helt klart godkänt och även dagen. Selma var helnöjd med att få åka karuseller, äta en rem, köpa ballong och så avslutade vi med ett "glas" på Gnesta strand och ett dopp för Selma på stranden. Så varmt att vi var tvungna att stanna till på stranden för att orka gå hem igen.  Denna värme alltså, hatkärlek haha. 

Välkommen fredag

Vad härligt med fredag hörni!

Strålade sol (som i vanlig ordning) och vi hänger på baksidan med vattenspridaren framme. Chrille slutar jobbet nu så han lär väl dyka upp när som helst. Imorgon är de Gnesta marknad och de ska vi såklart gå på. På söndag tänkte vi börja packa, för nu har vi som sagt att göra. 
Så, så ser vår helg ut. 
Idag ska jag ner på posten och hämta ut paket. Ett paket från Lindex med lite barnkläder låg på lådan imorse och sen plingade de till i telefonen att jag har paket att hämta. Hur kul är de inte att hämta paket egentligen? Haha. Älskar de. Mycket roligare än att gå i butiker, som jag förövrigt nästan aldrig gör längre. 

I ett av paketen ligger (kors i taket) massa kläder till mig. Och för nån vecka sen eller två köpte jag mig två strandklänningar och en topp. 
Så kul med lite nytt, ska som sagt rensa ut gamla trasor jag sparat genom åren nu inför flytten så då behöver jag nytt. Ut med de gamla malätna och in med de nya. De är mitt nya motto. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas de passar. Så löjligt lång leveranstid på hm just nu så man orkar ju inte hålla på att byta med storlekarna haha. 
I de andra paketet ligger en ståbräda med sittpall till Selma. Vi har pratat om att köpa en så länge nu, så nu var de dags. Inviger väl den redan imorgon på marknaden. Hoppas hon gillar den! 

För övrigt så startade jag dagen med att pricka av min långa To do lista inför flytten. 
Allt från massa bankärenden, adressändring, försäkringar med mera. Nu känns de skönt att ha fått allt sånt ur världen. Jag måste göra sånt på en gång, annars blir jag så stressad 😄