packa packa packa

Godmorgon på er! 

Här hemma vaknar Vilma alltid 07:00. Som en inställd väckarklocka, spelar ingen roll om hon somnar 19 eller 22. Men idag fick jag henne att somna om och Selma kom in och väkte oss vid 08, så skönt att få sova en timma till! 
Just nu sitter jag vid frukostbordet och väntar på att Selma ska få i sig sin macka, en timma har vi suttit nu. Hon tar så små tuggor och de är så frustrerande. Och så leker hon med maten, just nu sitter hon och pratar med sitt ägg "hej lilla älskling" säger hon. Ganska underhållande också kanske. 
Tur som sagt en äter bra och gapar stort inför varje sked med gröt sen får hon i sig en macka på de. 

Igår sålde jag av vår stora vardagsrumsmatta, nu kan jag nog inte sälja mer haha. 
Tanken var först att behålla den till allrummet där uppe men för de första är den för stor för den lilla ytan sen blev den så ful. Mattan är kanske 1-1.5 år gammal och den såg ut som en 20 år gammal, äcklig ryamatta. Efter bara 3-4 månader så blev den nertrampad och så ful. Har läst recensioner om att allas blir så men de känns så tråkigt för en sån pass dyr matta ändå. Min gamla ryamatta från rusta jag haft innan såg ut sådär efter några år. Så ja, den rök och nu ekar de bra tomt i vår vardagsrum och jag kan inte rekommendera den till nån, haha. 
Igår hann jag så mycket, så skönt. Idag ska jag skruva ner lite från väggarna och städa ur alla tomma skåp och lådor i köket. 
Så rolig blir vår dag. Får nog bli som igår att vi går ut efter middagen istället. 
Igår tog vi en promenad och stannade till i lekparken och hos ankornarna. 
(null)

(null)

(null)

Här är ankorna så tama så de nafsar i fingrarna 👆🏻

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback