Välkommen fredag

Vad härligt med fredag hörni!

Strålade sol (som i vanlig ordning) och vi hänger på baksidan med vattenspridaren framme. Chrille slutar jobbet nu så han lär väl dyka upp när som helst. Imorgon är de Gnesta marknad och de ska vi såklart gå på. På söndag tänkte vi börja packa, för nu har vi som sagt att göra. 
Så, så ser vår helg ut. 
Idag ska jag ner på posten och hämta ut paket. Ett paket från Lindex med lite barnkläder låg på lådan imorse och sen plingade de till i telefonen att jag har paket att hämta. Hur kul är de inte att hämta paket egentligen? Haha. Älskar de. Mycket roligare än att gå i butiker, som jag förövrigt nästan aldrig gör längre. 

I ett av paketen ligger (kors i taket) massa kläder till mig. Och för nån vecka sen eller två köpte jag mig två strandklänningar och en topp. 
Så kul med lite nytt, ska som sagt rensa ut gamla trasor jag sparat genom åren nu inför flytten så då behöver jag nytt. Ut med de gamla malätna och in med de nya. De är mitt nya motto. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas de passar. Så löjligt lång leveranstid på hm just nu så man orkar ju inte hålla på att byta med storlekarna haha. 
I de andra paketet ligger en ståbräda med sittpall till Selma. Vi har pratat om att köpa en så länge nu, så nu var de dags. Inviger väl den redan imorgon på marknaden. Hoppas hon gillar den! 

För övrigt så startade jag dagen med att pricka av min långa To do lista inför flytten. 
Allt från massa bankärenden, adressändring, försäkringar med mera. Nu känns de skönt att ha fått allt sånt ur världen. Jag måste göra sånt på en gång, annars blir jag så stressad 😄

Kommentarer
Postat av: Li

Ståbräda är grymt. Jag kör det till Waldemar på morgonen när vi går till fsk. Dock utan sits. Den kändes onödig och klumpig så jag köpte ingen sån 😂 men jag använder dubbelvagn när vi går längre promenader. Han går oftast så använder inte ståbräda så mycket utan den ligger alltid i varukorgen som backup och då kändes det smidigare utan sits. Hoppas hon gillar den!

Svar: Ja här kan man ta bort sitsen om ja förstår de hela rätt. Skönt med flera alternativ iaf när benen blir trötta. Skönt oxå att slippa köra dubbelvagn när man bara ska kortare sträckor, trött på att kriga mig fram inne på Ica 😅🤜🏻

Linn

2018-06-01 @ 23:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback